Zwanger

Tips voor een super leuk kraamcadeau

dinsdag, 16 augustus 2022

Er is een baby op komst! Je broer, zus, vriend of vriendin is in blijde verwachting en staat op het punt om dit kleine wondertje te verwelkomen. Zo’n mooie gebeurtenis wil je natuurlijk vieren met een verrassend kraamcadeau.

Rompers, een schattig boxpakje en kleine sokjes zijn super leuk natuurlijk, maar niet echt een cadeau dat lang mee gaat. Voor je het weet zijn de kleintjes eruit gegroeid en verdwijnt jouw cadeau onderin de lade. Daarom onze tips!

Tip 1. Babyservies Mepal Mio driedelig

Vanaf 4 maanden mogen de eerste hapjes gegeten worden en dat is een bijzonder moment. Al snel groeien de kleintjes uit tot echte smulpapen en dit cadeau, de Mepal Mio 3-delige babyservies set, groeit met het kindje mee. Dankzij de hoge rand van het oefenbord kan hij/zij het binnen de kortste keren echt helemaal “zelluf doen”. De oefenlepels hebben een fijne korte handgreep, zodat ook kleine knuistjes ze stevig vast kunnen houden. Zelf leren drinken gaat vaak gepaard met flink knoeien. Daarom is de antilekbeker Mepal Mio echt antilek. Ondersteboven, op z'n zij… geen druppel eruit! De drinktuitjes zijn extra kort, dit zorgt voor een gezondere ontwikkeling van mond en gebit. De producten zijn verpakt in een mooi cadeau setje.

Tip 2. Kinderservies Mepal Mio

Is het kindje al wat groter, dan kan een eigen kinderservies natuurlijk niet ontbreken! Het Mepal Mio oefenbord en het schaaltje zijn perfect voor ieder kind. Samen met alle vrolijke dieren, Nijntje of de schattige Little Dutch printjes is eten een groot feest! En weet je wat zo fijn is? Alle bordjes, schaaltjes en bestek zijn gemaakt van oersterk materiaal, BPA en melamine vrij en alles mag in de vaatwasser. Daar kan een broertje of zusje ook nog van genieten!

Tip 3. Ontdek Mepal Mio X Little Dutch

Sinds kort is er de Mepal Mio X Little Dutch collectie. Deze lieve collectie bestaat uit bekers, bordjes en bestek in twee fraaie Little Dutch designs; Flowers & Butterflies en Sailors Bay. Bijzondere eerste momenten worden zo nog een beetje extra bijzonder.

Daarom Mepal Mio!

• Speciaal voor eigenwijze dreumesen, peuters met pit, lekkere smulpapen, voor kleintjes die het lekker zelf willen doen.
• Alle bekers, bordjes en bestek zijn oersterk en kunnen tegen een stootje.
• Speciaal voor kinderhandjes ontworpen, zelf vasthouden dus!
• Slimmigheidjes in de bekers en borden, voor zorgeloos leren eten en drinken.
• Een complete lijn, waarmee je jouw kindje op ieder moment ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling.