Optimaal genieten van het moederschap

vrijdag, 31 januari 2020

In verwachting of inmiddels al trotse ouder? Een kindje krijgen is de meest levens veranderende ervaring die er bestaat. Je hebt slaaptekort, je krijgt te maken met nieuwe situaties rond je lichaam en relatie en je hebt minder tijd voor jezelf. Het voelt alsof je 36 uur in een dag nodig hebt, maar je hebt er maar 24 en je komt niet aan jezelf toe.

De zwangerschap
Nu je al een tijdje rondloopt met een groeiende buik worden bepaalde handelingen er niet gemakkelijk op. Het verlof komt dichterbij en elke week ebt de energie een beetje weg, wordt bukken lastiger en doe je het graag wat rustiger aan. Tillen, lopen en andere bewegingen worden lastig en je buik wordt zwaarder om te tillen. Dit heeft weer effect op je heupen en je rug. Desondanks heb je wel de drang om schoon te maken en je voor te bereiden op de komst van de baby, alles moet natuurlijk schoon zijn.

Zwangerschapsverlof is bedoeld om je voor te bereiden op de komst van het nieuwe gezinslid. Daarom geven we graag de ultieme tip om taken uit handen te geven zodat je je kan bezighouden met hetgeen wat belangrijk is! Bestel je boodschappen online en schakel een huishoudelijke hulp in, laat de boodschappen bezorgen terwijl je huis wordt schoongemaakt.

‘Ik was erg blij met de hulp in huis, ik draaide zelf nog even een was en maakte de keuken een beetje aan kant. De hulp maakte de woning zelfs nog grondiger schoon dan dat ik zelf zou doen! Terwijl de hulp bezig was verliet ik het huis voor zwangerschapsyoga en toen ik thuis kwam was mijn huis spik en span. Ze voelde zich erg op haar gemak.’ – Anna.

Nu ben je moeder
Nu ben je moeder en is de kraamzorg inmiddels weer vertrokken. Het is tijd om het zelf te doen en te genieten van jouw nieuwe gezin. Natuurlijk wil je de perfecte moeder zijn maar vergeet je niet aan jezelf te denken? Bewijzen dat je alles aankunt kan enorm overweldigend zijn. Sporten is wellicht een fijne en actieve afleiding, dat kun je dan mooi doen als het huis weer eens wordt schoongemaakt.

Schakel een hulp in via Helpling, zo kan jij lekker sporten, genieten van het gezin, wennen aan het feit dat je moeder bent terwijl het huis wordt schoongemaakt, heerlijk toch! Via Helplingvoer je eenvoudig je postcode in, kies je een datum en tijd die jou het best schikt. Vervolgens kun je gemakkelijk de hulpen selecteren die bij jou passen en je verzoek versturen. Easy as that! Off you go for some me-time.

"Easy as that! Off you go for some me-time" hierbij een cadeautje van de Negenmaandenbeurs: probeer Helpling met €10 korting door de code: "9maanden10" toe te voegen aan bij het afrekenen op Helpling.

Actievoorwaarden:
*De code: 9maanden10 is 9 maanden geldig en kan na 30.09.2020 niet meer gebruikt worden. De code is toepasbaar op een eenmalige of een herhaalboeking voor nieuwe klanten en geeft eenmalig €10 korting op de eerste boeking. Alle algemene voorwaarden zijn te lezen op de website van Helpling