Kinderwagen uitgelicht: Thule Sleek

maandag, 3 september 2018

Het Zweedse Thule weet uit jarenlange ervaring waaraan een goede kinderwagen moet voldoen. De Thule Sleek is de ultieme combinatie van innovatief design en hoogwaardige techniek. Deze kinderwagen is lichtgewicht, compact opvouwbaar, makkelijk bestuurbaar en blinkt uit op het gebied van comfort.

Elke dag is anders en elk kind is anders. Om deze reden is de Thule Sleek gemakkelijk aan te passen naar ieders behoeften: vanaf baby’s geboorte groeit Thule Sleek mee. Personaliseer je Thule Sleek: voeg een reiswieg, autostoeltje of extra zitje toe en ga op stap met één, twee of zelfs drie kinderen. Het zitje kan naar voren of juist naar jou gericht worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Standaard ongekend compleet

De Thule Sleek wordt als combinatie geleverd met een volwaardige reiswieg en een volwaardig zitje, elk met eigen handige en comfortabele eigenschappen. Standaard kunnen zowel de reiswieg als het zitje tegelijkertijd worden gebruikt met de meegeleverde adapters. Ga zonder extra aankopen dus op stap met baby en peuter, of bouw de kinderwagen razendsnel om van reiswieg naar zitje en vice versa.

Met vijf zorgvuldig geselecteerde kleuren is er altijd een Thule Sleek die bij je gezin en persoonlijkheid past. Grey Melange, Midnight Black, Shadow Grey, Navy Blue en Energy Red – tijdloze kleuren die altijd mooi zullen blijven. Regenhoezen voor zowel de reiswieg als het zitje worden standaard meegeleverd. De Thule Sleek kinderwagen is gemakkelijk uit te breiden met een of meer accessoires, zoals adapters voor een autostoeltje, een bekerhouder of een bijpassende voetenzak of luiertas, om wandelavonturen nog aangenamer te maken.

Kwaliteit en veiligheid op vier wielen

Thule neemt geen genoegen met minder en streeft altijd naar perfectie op vlak van design, flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. Thule Sleek vervoert immers het waardevolste in je leven als ouder. De kinderwagen is daarom uitgebreid getest om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en jarenlang mee te gaan.

Thule Sleek bezit diverse kenmerken die voor zowel ouder als kind voordelen bieden. Zo heeft de kinderwagen een comfortabel, groot zitje met goede zithoogte en veel voetenruimte. De Thule Sleek rolt op 8” wielen met reflectiestrepen. De zwenkwielen aan de voorzijde kunnen worden vergrendeld voor ritjes op oneffen terrein. De schokabsorberende vierwielophanging zorgt voor een soepele rit op elk terrein. De wielen zijn afneembaar, zodat de kinderwagen tot een compact pakketje ingeklapt kan worden.

Verder heeft de Thule Sleek een verstelbare duwstang voor een optimale grip en een verstelbaar zitje dat in drie standen kan worden gekanteld voor extra comfort tijdens het slapen, rusten en zitten. De kinderwagen heeft een beschermend zonnescherm (SPF 50+) met ventilatiegaten, kijkvenster en uitschuifbare zonneklep. Dankzij het grote opbergvak met magnetische sluiting kun je discreet alles meenemen wat je nodig hebt.

Meer weten? Lees meer over de Thule Sleek.