Event

Video: terugblik Negenmaandenbeurs 2022

maandag, 30 mei 2022

Wat was het fijn om jullie weer live te mogen ontmoeten tijdens de Negenmaandenbeurs 2022! Hebben jullie het ook zo naar jullie zin gehad? Laten we even terugblikken met deze video.

Een spectaculaire opening met Mariëlle Smit van Mama Deli samen met voormalig hockey-international Naomi van As, een spannende baby kruiprace, interessante masterclasses, creatieve workshops, speeddates met deskundigen, testritjes maken op bak- en mamafietsen, oneindig veel shoppen en heerlijk eten… De Negenmaandenbeurs 2022 was een groot succes!

Uitreiking Consumer Award

Tijdens de laatste dag werd ook de winnaar bekendgemaakt van de Consumer Award van de Baby Innovation Awards 2022. Volgens jullie was de absolute winnaar de Maxi-Cosi Connected Home het meest innovatieve babyproduct van 2022.

Tot volgend jaar!

We kijken terug op een succesvolle beurs waarbij veel aandacht was voor duurzaamheid en tech-oplossingen. We hopen jullie weer te ontmoeten van 15-18 februari 2023. De laatste dag van de Negenmaandenbeurs valt tegelijkertijd met de eerste dag van de Huishoudbeurs.

Lees ook: