Event

Nieuw! Speeddaten met een zorgprofessional

zondag, 26 januari 2020

Kamp je met een moeilijke slaper, slechte eter of twijfel je of je wel goede keuzes maakt nu je zwanger bent? Een vraag over pijnbestrijding tijdens de bevalling of bijvoorbeeld een lactatiekundige of seksuoloog het hemd van ’t lijf vragen? Geen vraag is te gek! Stap binnen in de Dialogen Lounge (dagelijks in hal 8) waar zorgprofessionals jou met liefde verder helpen.

In samenwerking met Ouderplatform Nona, organiseren wij diverse speeddate sessies. Stel in 3 minuten tijd jouw vragen aan zorgprofessionals. Laat je niet tegenhouden en bespreek alles wat je maar wilt! Tevens is er elke middag een inloopspreekuur met een zwanger/geboorte professional. Heb je vragen? Dan is het nu je kans. In hal 8 zijn er bovendien interactieve- en informatieve workshops waar je gratis aan mee kunt doen.

Het meest complete aanbod voor jou en je baby!
Heb jij onlangs positief getest, ben je al bevallen of verwacht je een baby als bijvoorbeeld pleegouder? Het maakt eigenlijk niet uit. Negenmaandenbeurs is dé plek waar je dan wilt zijn. Van 26 februari t/m 1 maart vind je er de nieuwste snufjes, must-haves voor je uitzet, stylingtips, de liefste outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer! Je hart gaat hier gegarandeerd sneller kloppen.

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag 27 en vrijdag 28 februari van 11.00 – 22.00 uur. Bezoekers aan de Negenmaandenbeurs bezoeken op dezelfde dag ook gratis de Huishoudbeurs en het Pasar Colour Festival.