Event

Puur Baby workshops, een bewuste start voor aanstaande ouders

maandag, 18 februari 2019

Op het duurzame en bewuste plein van de Negenmaandenbeurs, het Puur Baby Plaza, vinden dagelijks creatieve en informatieve workshops plaats. Schuif aan en doe mee met de inspirerende workshops waar je meer leert over een pure en bewuste leefstijl met een kindje op komst.

Pure Life Geboortefotografie– en verhalen gaat met aanstaande ouders en koppels in gesprek over het meest tedere moment in je leven: de geboorte van je kind. De aanstaande ouders gaan zelf ook aan de slag met het schrijven van korte verhalen.

Biobuddi is een duurzaam speelgoedmerk gemaakt in Nederland van suikerrietplanten. Op de beurs kunnen de bezoekers zelf weer even kind zijn en mooie creaties maken met Biobuddi speelgoedblokken. Ze krijgen na afloop een presentje mee naar huis.

PureNordic geeft samen met Allergy certified advies over hoe je allergieën kunt voorkomen. Aan zwangeren en net bevallen moeders wordt advies gegeven over wat je beter wel en niet kunt smeren op je huid en worden er ‘beautips’ gegeven voor een natuurlijke uitstraling.

Mic Mac Miniscule komt uit België en is een uniek concept waarbij ‘Mic Mac madammes’ aanstaande ouders helpen om een tweedehands geboortelijst (uitzet) samen te stellen en deze voor de aanstaande ouder(s) bij elkaar te zoeken. Maak kennis met dit concept en doe mee met de workshop ‘Pimp je tweedehands babyuitzet’ en leer hoe je creatief iets unieks kunt maken van tweedehands baby-items.

Je vindt het workshopplein op standnummer 08.PB128, direct tegenover het Parkfoyer.

Puur Baby Plaza en het workshopplein zijn concepten van het duurzame concept- en projectbureau BabyBeGood.