Negenmaandenbeurs 2021 nieuwe datum
Event

Op naar de lente! Nieuwe datum Negenmaandenbeurs 2021

vrijdag, 13 november 2020

Update 15-1-2020: Door de aanhoudende maatregelen is besloten om Negenmaandenbeurs 2021 nogmaals te verplaatsen, van april naar juni.

Een kindje krijgen brengt je in een hele nieuwe wereld. Dit jaar verandert de wereld om ons heen ook, meer dan we ooit hadden kunnen denken. Door de nieuw aangekondigde maatregelen van afgelopen oktober zijn de vooruitzichten voor evenementen onvoorspelbaar geworden. Daarom hebben wij besloten de datum éénmalig te verschuiven van februari naar april. De nieuwe datum wordt 14 tot en met 17 april 2021. Ben je er bij?

Het meest complete aanbod voor jou en je kleintje

Must-haves voor je uitzet, ideeën voor de babykamer of het geboortekaartje, de nieuwste gadgets, advies van onafhankelijke experts, styling-tips, de liefste & leukste outfits en alle merken kinderwagens. Dat is de Negenmaandenbeurs. En in 2021 is er iets nieuws! Naast de bekende, fysieke Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam, zal er gelijktijdig ook een virtuele Negenmaandenbeurs plaatsvinden.

Met plezier & een gerust hart

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je met een gerust hart en plezier de Negenmaandenbeurs kan bezoeken. Juist ook als je zwanger bent. Om de veiligheid en gezondheid van alle aanwezigen te garanderen zal de Negenmaandenbeurs volledig coronaproof zijn. Alle overheidsvoorschriften worden nageleefd zonder afbreuk te doen aan de gastvrijheid en het gevoel van een dagje uit. Om voldoende veiligheid en afstand te kunnen bieden, kan komende Negenmaandenbeurs een maximaal aantal bezoekers komen. Tickets zijn geldig voor één specifieke datum en per dag is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de start ticketverkoop? Houd onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws over ticketverkoop, programma, activiteiten en deelnemende merken. 

Geen risico

Het zijn spannende tijden, omstandigheden veranderen soms sneller dan we denken of zouden willen. Als de Negenmaandenbeurs wordt verplaatst of geannuleerd, blijft je ticket geldig voor de eerstvolgende beurs. Of je krijgt het betaalde bedrag terug als je dat tijdig aan ons doorgeeft.

Negenmaandenbeurs 2021, alles op een rij

  • Van 14 tot en met 17 april 2021
  • Maximaal aantal bezoekers per dag
  • Tickets zijn geldig voor één specifieke datum
  • Ticketverkoop start binnenkort, houd de nieuwsbrief & socials in de gaten
  • Bij verplaatsing of annulering krijg je een voucher voor de eerstvolgende editie van Negenmaandenbeurs of het betaalde bedrag terug