Event

Negenmaandenbeurs wordt verplaatst!

dinsdag, 14 december 2021

De afgelopen tijd hebben wij er hard aan gewerkt om weer een mooie Negenmaandenbeurs neer te zetten, die met plezier en een gerust hart te bezoeken is. Vanwege de onzekerheden die COVID-19 deze winter nog met zich meebrengt, hebben we helaas moeten besluiten om het event te verplaatsen. Noteer de nieuwe datum gelijk in je agenda: 11 tot en met 14 mei 2022!

Wat kun je verwachten op Negenmaandenbeurs 2022?

Ten eerste kun je er natuurlijk volop inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld de babykamer, het eerste pakje en het geboortekaartje. Daarnaast krijg je advies van experts, ontdek je de allernieuwste gadgets, kinderwagens, de liefste & leukste outfits en nog véél meer. De Negenmaandenbeurs is hét event dat je als (aanstaande) ouder niet mag missen! Je vindt er werkelijk alles voor je zwangerschap en baby.

Meld je aan voor de bezoekersupdate! We laten het jou als allereerste weten zodra de ticketverkoop start. Zo kan jij jezelf gelijk van een ticket verzekeren én hebben we een leuke verrassing. Bedenk je alvast met wie jij naar de Negenmaandenbeurs komt?