Event

Nederlands' eerste Pop-up Babyrestaurant

donderdag, 10 januari 2019

Schuif (met je mini) aan bij het eerste Pop-up Babyrestaurant van Nederland op de Negenmaandenbeurs, volledig gericht op gezond eten voor min 9 maanden tot plus 9 maanden!

Gezond eten voor min 9 maanden tot plus 9 maanden

Al vanaf de zwangerschap is gezonde en veilige voeding belangrijk maar natuurlijk is de stap naar het eerste hapje voor je baby van 4-6 maanden ook leuk! Daarom vind je in dit Babyrestaurant informatie voor de periode van je zwangerschap en het opgroeiende kind.

Proeven & proberen

Neem tijdens je bezoek deel aan de korte, informatieve workshops over het belang van gezonde voeding voor je kindje op komst. Na afloop mogen jij (en je kleine spruit) een vers hapje proberen op basis van groente en fruit. Door gezond en gevarieerd te eten leg je immers een gezonde basis voor je kindje (op komst). Wil je inspiratie voor het maken van gezond eten voor thuis? Ook dan is dit dé aangewezen plek om hierover van gedachten te wisselen met echte voedingsdeskundigen..

Extra leuk! In het Babyrestaurant worden groenten en fruit uitgedeeld én leuke groentereceptjes voor de nodige inspiratie thuis. Kom je ook?Het eerste Pop-Up Babyrestaurant van Nederland vind je in hal 8 en is alle dagen geopend van 11.00 tot 18.00 en op donderdag 21 en vrijdag 22 februari zelfs tot 22.00 uur!

Het Babyrestaurant is een initiatief van Negenmaandenbeurs, het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit, het Voedingscentrum en GoodBabyFood.

Ook leuk om te lezen:

- Sneakpeak: deze toffe merken kom je tegen op de Negenmaandenbeurs

- Dit zijn de babytrends van 2019