Event

De allereerste Woezel & Pip Baby Boetiek

donderdag, 21 februari 2019

Afgelopen zomer lanceerde Woezel & Pip een compleet nieuwe Baby-lijn. Een exclusieve collectie speciaal voor de allerkleinsten, waarbij de behoeften van baby’s, ouders en cadeaugevers centraal staan. De Negenmaandenbeurs is dit jaar thuis voor de allereerste Woezel & Pip Boetiek ooit.

Lucy Woesthoff (Brand Director en mede-eigenaar Dromenjager) koos bewust voor het spiksplinternieuwe ‘Woezel & Pip Baby’.

‘Toen ik drie jaar geleden zwanger was van onze dochter en naar de winkel ging om babyspulletjes te kopen, viel het mij op dat ik de kleuren en het artwork van Woezel & Pip niet meer altijd perfect bij baby’s vond passen. Sommige producten zijn simpelweg te dynamisch voor die aller- allerkleinsten. Dat was voor mij echt een eyeopener.

Daarom hebben we de baby-collectie zo puur en simpel mogelijk gehouden. Met zachte kleuren en een lieflijke artwork-stijl. Puur, teder en aaibaar. Precies dat warme gevoel dat je van newborns en baby’s krijgt.’

Nieuwste Baby producten

De collectie van Woezel & Pip Baby blijft constant in ontwikkeling. In hal 8 bij stand 08.320 bekijk en voel je de allernieuwste/liefste/aaibaarste producten. Zie je iets waar je hart sneller van gaat kloppen? Alles is ook ter plekke te koop. Naast pluche knuffels, boekjes, melamine sets en speentjes zijn er vanaf 20 februari op de beurs ook prachtige hydrofiele doeken, gebreide dekentjes, flesjes en spenenkettingen verkrijgbaar.

Woezel & Pip Baby helpt Stichting Babyspullen

Wist je dat 1 op de 9 baby’s in Nederland in armoede wordt geboren? Stichting Babyspullen geeft baby’s een iets zachtere landing dankzij grote pakketten vol spulletjes voor hun eerste drie levensjaren. Tijdens de Negenmaandenbeurs zal Woezel & Pip Baby namens het Guusje Nederhorst Fonds samen met hun Ambassadeurs fondsen werven om 5000 dozen te vullen met een extra pakketje met hierin een speen, pluche, hydrofiel en een boekje. Kom je langs op onze stand om ons bij die missie te helpen? Dankzij jouw gelddonatie maken we samen een klein maar groots verschil in de starten van een heleboel nieuwe harten.

Ambassadeurs

Woezel & Pip Baby heeft verschillende inspirerende papa’s en mama’s als Ambassadeur!

Een aantal daarvan loop je tegen het lijf in onze Baby Boetiek. Zo komen Monique Westenberg, Toprak Yalciner, Lizet Greve, Natalie Vijfhuizen, Jamie-Lee Treurniet en Faye Bóné allemaal een steentje bijdragen voor het goede doel.

De luier

Woezel & Pip bracht in 2016 samen met Etos speciale luiers op de markt en afgelopen herfst zijn deze volledig vernieuwd! Naast dat ze in een nieuw Woezel & Pip-jasje zijn gestoken, zijn ze nu nóg zachter en nóg beter voor je baby’tjes of kindjes billetjes. In de Woezel & Pip Baby Boetiek kun je vanaf 20 februari elke dag kans maken op een jaar lang gratis Woezel & Pip Etos luiers! Ga langs bij een van de iPads op de stand om mee te doen met deze te gekke winactie.

Wij hopen je in onze Baby Boetiek bij stand 08.320 in hal 8 te mogen ontmoeten!

Blijf helemaal op de hoogte van het laatste Woezel & Pip Baby-nieuws via Facebook of Instagram.