Moederdag
Musthaves

Bijzonder: je allereerste Moederdag

donderdag, 5 mei 2022

Een van de mijlpalen van het moederschap is je allereerste Moederdag, dé dag dat jij als moeder in het zonnetje mag worden gezet. Je kleine is natuurlijk nog veel te klein om er iets mee te doen, dus je partner is de aangewezen persoon om iets te organiseren. Hier een paar tips om er een onvergetelijke dag van te maken.

1. Tijdig aangeven

Is je partner niet goed in het onthouden van belangrijke data, help hem een handje door Moederdag duidelijk op de kalender aan te geven. Stuur je partner desnoods een reminder via zijn Outlook-agenda en roep het terloops in gesprekken.

2. Ontbijt op bed

Een speciale Moederdag kan natuurlijk niet zonder een ontbijt op bed. Of laat je partner de eerste voeding geven zodat jij nog heel even kunt blijven liggen.

3. Cadeautip

Een bos bloemen en/of een lieve kaart is natuurlijk een heel lief gebaar, maar er iets persoonlijkers van maken is helemaal speciaal. Een paar tips:

  • Een mooie ingelijste foto
  • Een kleiafdruk van het voetje/handje van jullie kleine
  • Een persoonlijke tegoedbon. En dan niet van een winkel, maar een bon waarop staat dat je partner twee nachten de voedingen doet, of dat je er een dagje op uit mag voor hele fijne me-time…
  • Een ontbijtje op bed

Lees ook: