kinderstoel
Verzorging

Welke stoel kies jij?

dinsdag, 3 mei 2022

Het juiste product uitkiezen voor je baby en je gezin kan zowel leuk als lastig zijn. Elk gezin heeft immers zijn eigen wensen wat het uiterlijk en de functionaliteit van een kinderstoel betreft.

Ben je op zoek naar een kinderstoel die het geklieder tijdens de maaltijd tot een minimum beperkt en gemakkelijk schoon te maken is, of wil je de best beoordeelde kinderstoel van het jaar tot nu toe? Gaat de voorkeur uit naar een kinderstoel die perfect bij je interieur past, of die ruimtebesparend is en toch een mooi design heeft? Met zo'n ruime keus en allerlei zaken waar je op moet letten, is dat zeker niet altijd gemakkelijk.

Uit onderzoek* is gebleken dat ouders specifieke criteria hanteren bij de aanschaf van een kinderstoel en babyspullen. Comfort staat bovenaan de lijst (100%), op de voet gevolgd door top kwaliteit, lange gebruiksduur en grote stabiliteit (98%). Eenvoudig schoon te maken (95%), kindveilig materiaal (92%) en gemakkelijk te hanteren (88%) scoren ook hoog in de top tien van eisen die ouders hebben. Vormgeving en stijl zijn echter ook belangrijk. 78% van de geënquêteerden vindt een aantrekkelijk design belangrijk bij de aanschaf van een kinderstoel, terwijl 70% graag wil dat het stoelontwerp ook goed in het interieur past.

Om de keuze wat gemakkelijker te maken, biedt Stokke® drie bekroonde kinderstoelen die ontworpen zijn om je kindje dicht bij je te houden en jullie onderlinge band te versterken. De veiligheid en ontwikkeling van het kind staan voorop in het ontwerp van de kinderstoelen. Wat jouw behoeften en persoonlijke stijlwensen ook zijn, Stokke® heeft altijd de juiste kinderstoel die daar bij past.

Tripp Trapp®: het klassieke design-icoon

kinderstoel-tripp-trapp

Tripp Trapp® – de stoel die met je kindje meegroeit™ – is iconisch, zowel wat ontwerp als status betreft. De Tripp Trapp® is verkrijgbaar in een scala aan kleuren, perfect passend bij het interieur van je huis. Met deze kinderstoel plaats je je kleintje midden in het gezinsleven aan de eettafel, de ideale plek om samen met jou te leren en te ontwikkelen.

De Tripp Trapp® is een ingenieuze stoel die een revolutie teweegbracht toen hij in de jaren zeventig op de markt kwam. Het is nog steeds de favoriete stoel van vele gezinnen, en niet meer weg te denken uit huishoudens over de hele wereld. De Tripp Trapp® is ontworpen door Peter Opvsik en heeft een intelligent en aanpasbaar ontwerp. Door het slimme ontwerp, met een zowel in hoogte als in diepte verstelbare zit- en voetenplank, kan je kindje zich vrij bewegen. Ouders kunnen erop vertrouwen dat hun kindje veilig, comfortabel en ergonomisch verantwoord zit.
De Tripp Trapp® is volledig van hout vervaardigd en kan van pasgeborene tot volwassene worden gebruikt. Dat maakt 'm niet alleen duurzaam, maar ook perfect om van generatie op generatie door te geven. Om de Tripp Trapp® van een persoonlijk tintje te voorzien en hem zo extra speciaal te maken voor je kleintje, kun je ook een naam of initialen in de rugleuning laten graveren.

Stokke™ CLIKK®: de ideale eetstoel

kinderstoel-clikk

De  Stokke® CLIKK™ kinderstoel is ontworpen voor moeiteloze maaltijden. Je zet 'm eenvoudig binnen één minuut in elkaar, zonder gereedschap. Zo blijft er meer dan voldoende tijd over om te eten, spelen en genieten van de tijd samen als gezin. De Stokke® CLIKK™ kinderstoel is daarnaast ideaal om van binnen naar buiten te brengen, hoe groot of klein je buitenruimte ook is. Zo hoeft niemand het plezier van gezellig samen buiten eten te missen.

Dankzij de afneembare poten pak je de stoel gemakkelijk in wanneer dat nodig is en met de bijpassende reistas neem je 'm ook heel eenvoudig overal mee naartoe. De Stokke® CLIKK™ kinderstoel heeft een strak en tijdloos design, zonder hoekjes of gaatjes waar kruimels in kunnen verdwijnen of bacteriën zich kunnen ophopen. Je veegt de stoel gemakkelijk schoon en het afneembare eetblad kan zo in de vaatwasser.

De CLIKK™ is verkrijgbaar in vier kleuren en kan dankzij het lichtgewicht ontwerp eenvoudig worden verplaatst, of dat nu binnen of buiten is. Alles wat je nodig hebt voor een moeiteloze maaltijd wordt geleverd in één doos: kinderstoel, tuigje én eetblad. De stoel kan worden gebruikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar. Dankzij de verstelbare voetsteun zit je kleintje op elke leeftijd comfortabel.

Stokke® Steps™: het complete, moderne zitsysteem

kinderstoel-steps1

Het Stokke® Steps 5-in-1 zitsysteem met de wipstoel biedt het kind tijdens zijn jongere jaren maar ook ver daarna ultiem comfort en optimale ondersteuning door het complete en modern vormgeven zitsysteem. Steps™ is ontworpen met de ondernemende, actieve peuter in gedachten. Dankzij de eenvoudig en zonder gereedschap verstelbare voetsteun kan je kleintje zelfstandig in en uit de stoel klimmen. Doordat bijna alle onderdelen zijn aan te passen, krijgt je kind de juiste steun en het beste comfort.

kinderstoel-stepps2

Haal alles uit de Stokke® Steps™ kinderstoel door deze te gebruiken in combinatie met de Stokke® Steps™ wipstoel en Stokke® Steps™ Baby Set. Met de wipstoel hebben de kleinsten al vanaf de geboorte een eigen plek aan tafel. De wipstoel kan gemakkelijk aan de stoel worden vastgeklikt of met z’n stevige basis op de grond worden neergezet, waarbij de unieke wiegende beweging het kindje het gevoel geeft in de armen van mama te liggen. Omdat hij bovendien inklapbaar is, kun je 'm eenvoudig opbergen of meenemen.

*Onderzoek uitgevoerd door Happy Thinking People (april 2021)