Verzorging

Op pad met je kleintje

maandag, 13 juni 2022

Als je eenmaal een beetje gewend bent aan het leven met een baby, wil je misschien graag samen op pad. De eerste keer kan het best spannend zijn, want wat moet je allemaal meenemen en waar ga je naartoe? Denk vooral niet te lastig, want voor je baby is alles nog een grote ontdekkingsreis!

Zorg dat je alles wat je gebruikt om thuis je kindje te voeden ook meeneemt als jullie samen op pad gaan. Neem genoeg luiers, billendoekjes en een schoon setje kleren mee. Met een verschoningsmatje kun je je kindje ook onderweg gemakkelijk verschonen. Wel zo fijn als jullie net in de auto zitten en iemand ineens een volle luier heeft. Natuurlijk is het voor de rest een beetje afhankelijk van waar jullie heen gaan. Maar maak je vooral niet te veel zorgen, je kunt altijd nog iets nieuws halen als je iets vergeet.

Waar ga je naartoe?

Misschien twijfel je ook over de plek waar jullie heen kunnen. Gelukkig zijn er héél veel opties, waar jullie samen een geweldige dag zullen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het zwembad. In het begin is het misschien even wennen, maar daarna zal je kindje er waarschijnlijk een heleboel plezier aan beleven. De kinderboerderij of dierentuin zijn ook super geschikt voor baby’s en kleine kindjes. Samen nieuwe dieren ontdekken en lekker buiten zijn werkt voor jullie allebei ontspannend en vaak zijn ze ook goed toegankelijk met de kinderwagen.

Eten en drinken

Natuurlijk kun je onderweg ergens een hapje eten of drinken, maar misschien vind je het ook fijn om dit zelf mee te nemen. In een drinkbeker kun je gemakkelijk drinken meenemen, zodat je altijd water of ranja bij de hand hebt voor je kleintje. Philips Avent heeft een uitgebreid assortiment drinkbekers voor verschillende leeftijden. Je hebt de keuze tussen tuitbekers en rietjesbekers. Beide zijn super geschikt om jouw kindje zelfstandig en met vertrouwen te leren drinken.

Daarnaast weet je niet of er altijd iets lekkers en gezonds op de menukaart staat voor je kindje. Met de 4-in-1 babyvoedingsmaker van Philips Avent maak je in een handomdraai een gezonde maaltijd voor je kindje. In een bewaarbakje kun je het gemakkelijk meenemen zodat je altijd een lekker én gezond hapje voor je kleintje bij de hand hebt. Zo weet je zeker dat jullie een gezellig dagje uit tegemoet gaan!

Lees ook: