badritueel
Verzorging

Duurzaam en leuk badritueel voor je kleintje

dinsdag, 4 oktober 2022

Vanaf het moment dat je kleintje geboren is, is het dol op water. De warmte doet je baby denken aan de heerlijke tijd in de baarmoeder en het gespetter in bad veroorzaakt iedere keer weer een schattige schaterlach. Het badritueel in de badkamer is dan ook echt een moment  om samen van te genieten. 

Vanaf ongeveer 6 maanden gaat je kleintje simpele figuurtjes herkennen zoals zijn favoriete knuffeltjes. En wat is er nu leuker dan een badritueel met Nijntje of Bing!

Duurzaam

Gelukkig kun jij je kleintje zorgeloos laten spetteren met de vrolijke producten van Dermo Care. Want Dermo Care is niet alleen zeer mild, maar nu ook nog eens heel duurzaam!

 

Goed voor de huid van je kleintje...

Een babyhuidje behandel je met liefde. Maar van badderen met alleen water droogt de kwetsbare huid van je baby uit. Daarom is het erg belangrijk producten te gebruiken die heel mild zijn om zo irritaties van de gevoelige baby- en kinderhuid te voorkomen. 

De inhoud van de Dermo Care formule bestaat voor 90% uit natuurlijke bestanddelen. Maar we houden wel van die heerlijke babygeurtjes in de producten. Daarom is er bewust gekozen voor een synthetisch parfum- gemaakt in een laboratorium – dat heel mild  en volledig allergeen vrij is. 

Want in 100% natuurlijke formules zitten vaak parfums met allergenen (zoals bijvoorbeeld Limonene en Linalool) die huidirritatie kunnen veroorzaken, en dat wil je natuurlijk niet voor je baby! Uiteraard zijn de formules wel 100% vegan, zonder parabenen, worden de formules niet op dieren getest.

Goed voor het milieu…

Alle Dermo Care flessen en doppen zijn nu gemaakt van 100% gerecycled plastic, uit Nederland. Op deze manier dragen we bij aan het reduceren van de kunststof afvalberg.
Het mooie hiervan is dat deze flessen en doppen eindeloos opnieuw gerecycled kunnen worden, zonder dat de kwaliteit minder wordt.

…en je portemonnee!

En het goede nieuws is dat deze lijn nog steeds scherp geprijsd is. Want duurzaam hoeft helemaal niet duur te zijn! 

Lees ook: