Musthaves Advertorial

Top 5 Little Dutch essentials voor je baby

vrijdag, 8 februari 2019

Als je voor het eerst een babykamer mag gaan inrichten en alle spulletjes mag kopen die je nodig hebt voor de verzorging van je baby is een lijst met baby essentials handig. Op deze lijst staan allerlei nuttige producten, zoals bijvoorbeeld lakens, dekentjes, washandjes enzovoort. Het lijkt gemakkelijk om alles in huis te halen, maar eenmaal in de winkel zie je dat er veel soorten van ieder product zijn. Dit leidt tot veel vragen en wellicht ook keuzestress. Dat laatste komt misschien ook door de gierende zwangerschapshormonen … (gaat wel weer over!). Om je te helpen bij het maken van een keuze, delen wij onze top 5 essentials van het baby-en kindermerk Little Dutch.

Top 5

Veel mama’s (to be) die ons komen bezoeken staan met hun baby uitzetlijstje in de aanslag. Heel handig, op deze manier vergeet je niets en kun je elk product afstrepen na aankoop. Little Dutch heeft veel producten die ook op jouw baby uitzetlijst staan. Om je alvast te helpen, delen wij onze top 5 die je wellicht aan het lijstje kunt toevoegen.

1 - beddengoed

Stipt op één staat het beddengoed. Oké, dit zijn eigenlijk drie producten. Het beddengoed van Little Dutch bestaat uit een hoeslaken, laken en deken voor de wieg of ledikant. De stoffen zijn heel zacht, mooi van kwaliteit en hebben een effen kleur of mooie Little Dutch print. In de stand kun je kiezen uit meerdere collecties. We helpen je met kiezen door je alle mogelijke combinaties te tonen. Beddengoed is allang niet alleen maar functioneel. Wij vinden dat een prachtig opgemaakt bedje voor meer sfeer en styling zorgt in de kinderkamer.

2 - swaddle

De swaddle is écht onmisbaar. Ken je deze al? Een swaddle is vergelijkbaar met de hydrofiel luier. Maar dan groter en in een mooie kleur of print. De doek is er in twee maten: 70 x 70 cm of 120 x 120 cm. Onze swaddle is van zacht katoen gemaakt en heeft een hoog absorptievermogen. Je kunt de doek gebruiken als spuugdoek, zomerdeken, inbakerdoek, handdoek, badcape of bijvoorbeeld als borstvoedingsdoek. Zeiden we al dat deze onmisbaar is? We noemen nog één voordeel op: je neemt de doek ook nog eens gemakkelijk mee in je tas omdat deze licht en compact is. Zet dit op je lijstje!

3 - verschoningsmatje

We vinden dat het Little Dutch verschoningsmatje in iedere luiertas moet zitten. Als je op pad bent en je wilt je baby ergens verschonen, ga je op zoek naar een toilet met (fijne) verschoningsplek in een restaurant of winkel. Helaas heeft niet ieder toilet een verschoningsplek. Het matje biedt dan de oplossing! Voor onderweg, op vakantie, bij familie en vrienden thuis kun je zorgeloos je kleintje verschonen of aankleden op het verschoningsmatje. Het matje is gevuld met fiberfill, zodat je baby’tje zacht ligt tijdens het verschonen. Aan de binnenkant van het matje zitten handige vakjes om luiers en doekjes op te bergen. Bovendien is ieder exemplaar eenvoudig op te vouwen, waardoor je de spullen gemakkelijk mee kunt nemen en in je tas stopt. Het verschoningsmatje is verkrijgbaar in diverse prints en kleuren.

4 - commodemandje

Op de vierde plaats staan onze commodemandjes. Mooi woord voor scrabble, maar ook voor op je uitzetlijstje! De leuke mandjes zorgen ervoor dat er geen luiers, tubes en flesjes meer rondom de commode rondslingeren. De opbergmandjes zijn prachtig afgewerkt en bieden een opbergplek aan alle producten die je dagelijks nodig hebt om je baby te verzorgen. Het is fijn om tijdens het verschonen een vaste plek te hebben voor alle spulletjes, maar de commodemandjes staan ook nog eens heel leuk als accessoire. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten (15 x 15 x 15 cm en 25 x 15 x 15 cm) en in alle Little Dutch prints en kleuren. Tip; match het met een Little Dutch aankleedkussenhoes om het helemaal af te maken!

5 - winter- of zomerslaapzak

Tot slot de Little Dutch winter- of zomerslaapzak! Met of zonder mouwtjes, ze zijn beide ideaal voor baby’s en peuters. In een slaapzak kan jouw kindje comfortabel en veilig slapen. De slaapzak van Little Dutch heeft een nekopening die veilig aansluit bij het nekje om adembelemmering te voorkomen. Je baby kan zich ook minder makkelijk omrollen van de rug naar de buik, moeilijker uit bed klimmen en zich niet bloot woelen. De slaapzak is verkrijgbaar in alle Little Dutch collecties en zijn van heel zacht katoen gemaakt. Ook prachtig in combinatie met ons bedtextiel. Er zijn drie maten verkrijgbaar: 70 cm, 90 cm en 110 cm. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste slaapzak voor het juiste seizoen.

Nieuwe collecties

Pure
Little Dutch presenteert dit jaar een nieuwe collectie genaamd Pure. Pure betekent voor ons naturel, authentiek, warmte en rust. Het gevoel dat wij hebben bij Pure, is vertaald naar een zeer aangename stof om de allerkleinsten mee te vertroetelen. Met veel zorg is er een perfect geweven katoen ontwikkeld die daadwerkelijk Pure is. Het is een zachte, soepele structuurstof met een luxueuze natuurlijke uitstraling. De Pure collectie biedt het baby- of kinderkamertje een unieke styling en sluit aan bij de andere Little Dutch collecties. De collectie is verkrijgbaar in maar liefst zes natuurlijke kleuren: Blue, Mint, Grey, Pink, Indian Red en Ochre.

Spring Flowers

Als aanvulling op de grafische Adventure collectie en unicolor Pure collectie voegt Little Dutch een bloemenprint toe, genaamd Spring Flowers. De print is heerlijk meisjesachtig, vrolijk en lief. Door het gebruik van kleuren uit de Adventure en Pure collectie past dit dessin uitstekend bij veel Little Dutch producten.

Over Little Dutch

Sinds de oprichting is Little Dutch uitgegroeid tot een gevestigde naam in binnen- en buitenland. over Met meer dan 500 verkooppunten, zowel offline als online biedt het merk meer dan 250 kinderartikelen, accessoires en speelgoed voor baby's en kinderen. Onze missie is het creëren van functionele, veilige, hoogwaardige essentials en lifestyleproducten met een aantrekkelijke uitstraling dankzij de unieke afwerking. Met de uitgebreide productselectie van Little Dutch is het mogelijk om met veel gemak de kinderkamer te voorzien van een prachtige styling.

Enjoy the little things

Blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties en producten via Facebook of Instagram.

Ook leuk om te lezen:

- Welk speelgoed past bij de ontwikkelingsfase van je kindje?