Negenmaandenbeurs’ eerste pop-up Babyrestaurant

De Negenmaandenbeurs presenteert het eerste pop-up Babyrestaurant in Nederland met verse groente en fruit samen met het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF), het Voedingscentrum en GoodBabyFood. Gedurende de
beurs kun je terecht bij het Babyrestaurant voor verse groente en fruit en betrouwbare informatie over gezonde en veilige voeding voor baby’s van min 9 maanden tot plus 9 maanden.

Groente en Fruit

Negenmaandenbeurs babyrestaurant

 

Op het plein, tussen de kratten groente en fruit, staat middenin een ronddraaiende bar met verse proefhapjes voor zwangeren en baby’s vanaf 4-6 maanden. Schuif aan bij de bar en neem deel aan de korte, informatieve workshops over gezonde en veilige voeding tijdens de zwangerschap en praktische tips voor het eerste hapje van je kind. Door gezond en gevarieerd te eten leg je immers een gezonde basis voor je kindje op komst. Om je op weg te helpen om zelf thuis gevarieerd te koken wordt er bij het Babyrestaurant volop groente en fruit uitgedeeld met bijbehorende recepten.

Opening Babyresaurant

Rudolph van veen

 

Op 20 februari om 12 uur opent Meesterkok en NAGF-ambassadeur Rudolph van Veen en het Babyrestaurant. Na de opening wordt de nieuwe app voor zwangeren: ZwangerHap door het Voedingscentrum gelanceerd. Met deze app ontdek je snel en makkelijk wat je wel en niet kunt eten tijdens de zwangerschap.

Deze partijen hebben het Babyrestaurant opgezet

Good Baby Food          voedingscentrum NAGF

 

Mede mogelijk gemaakt door Moekes Maaltijd, Gezond eten voor je kind en Van Kleine Spruit tot Toffe Peer en de leverancies Fruitmasters, Nature&More, Koppert Cress, The Greenery, VanNature