TIPS VOOR GEBOORTEKAARTJES

Staand, liggend, stoer of juist klassiek? Geboortekaartjes, je kunt er behoorlijk lang mee bezig zijn. Want zeg zelf, het kaartje voor jouw mini moet natuurlijk wel perfect zijn! We helpen je graag een handje en geven je tips voor een aantal leuke webshops waarmee je alle kanten op kunt.

Jouw stijl | Welke tekst? | Leukste webshops

Wat is jouw stijl?

Heb je al nagedacht over de stijl van het geboortekaartje? Wil je bijvoorbeeld een klassiek of een modern kaartje? Wat voor soort papier heeft je voorkeur? Denk aan papier met een subtiele glitter erin voor een extra luxe uitstraling of een kaartje met een kraft of karton look. Als je al kinderen hebt, is het leuk om de geboortekaartjes op elkaar af te stemmen. Maar het aller-belangrijkste is, dat je voor een geboortekaartje gaat wat bij jullie past.

Welke tekst?

Welke tekst moet er op een geboortekaartje staan? We hebben speciaal voor jou een checklist gemaakt, zodat je zeker weet dat alle belangrijke info op het geboortekaartje vermeld wordt. Wat in je kaart zeker niet mag ontbreken is:

Namen: wil je alleen de voornaam van je kindje of ook zijn of haar achternaam vermelden?

Geboortedatum: hoe zet je geboortedatum op het kaartje? Ga je voor 14 september 2017 of 14-09-2017. Of ga je voor deze variant: viertien september tweeduizendzeventien?

Babygegevens: denk aan het tijdstip, het gewicht en de lengte van jullie kleintje. Leuk voor nu, maar ook voor later

Contactgegevens: mensen willen jullie dolgraag een kaartje sturen. Vermeld je adres, maar vergeet ook niet je telefoonnummer en eventueel je mailadres.

Webshop kiezen

Je gaat op zoek naar een geboortekaartje webshop en kiest voor een webshop waar je een goed gevoel bij hebt. Je kunt ervoor kiezen om het kaartje op te laten maken door een professionele drukker of je bewerkt online je eigen kaartje. Je kunt dan zelf het lettertype, de kleur en de indeling van het kaartje bepalen. Bekijk snel de leukste webshops voor geboortekaartjes.

Is het geboortekaartje af? Bestel een proefdruk, zodat je het kaartje ook in het echt kan zien. Het kaartje kan er namelijk in het echt net even anders uit zien dan je had gehoopt. Liever een dubbelcheck dan geen check :-).

 

De leukste geboortekaart webshops op een rij

Tsjip geboortekaartjes

Op zoek naar een mooi geboortekaartje? Grote kans dat je bij Tsjip het kaartje van je dromen vindt! Met onze handige editor kun je zelf de tekst aanpassen. Ook kun je met elementen uit onze beeldbank zelf een kaartje ontwerpen! Om de kwaliteit goed te kunnen beoordelen kun je gratis 2 proefkaartjes bestellen. Wil je hulp bij de opmaak van je kaartje of wil je het ontwerp naar wens aan laten passen? Dat kan! Geef je wensen door dan gaan we graag voor je aan de slag! En met code 9MND20 ontvang je nu 10% korting op de oplage geboortekaartjes!

www.tsjipgeboortekaartjes.nl


Lief Leuk & Eigen: bijzonder mooie geboortekaartjes en meer

“Deze webshop sprak me gelijk aan (…) Het zijn de extra’s die het doen (…) Ik kreeg van mensen te horen dat het aanvoelde als een klein cadeautje.” – Marion, Mama to the Max.

Ben je ook zwanger en op zoek naar geboortekaartjes? De kaartjes van Lief Leuk & Eigen zijn allemaal uniek en origineel, met heel veel kaartjes in de hipste stijlen. Je kan jouw kaartje direct online maken en een gratis proefkaart bestellen. We geven er 2 cadeau. Hulp nodig bij jouw ontwerp of een ontwerp op maat? We helpen je graag!

www.liefleukeneigen.nl

Zelf geboortekaartjes maken met Koningkaart

Voor geboortekaartjes ben je bij Koningkaart aan het juiste adres. Wij bieden een zeer breed en divers assortiment aan. Onze serie geboortekaartjes bestaat uit vijf collecties met ieder een eigen stijl: stoer, hip & trendy, klassiek, vintage & retro en met eigen foto. Er zit dus altijd wel iets voor je tussen. Mocht dit toch niet het geval zijn dan heb je bij ons ook de mogelijkheid om van scratch af aan je geboortekaart helemaal zelf te ontwerpen. Je kunt kiezen uit 16 formaten. Vraag vooraf een gratis drukproef aan met code GP135 om het eindresultaat vast te bewonderen! Bezoek onze website voor meer informatie.

www.koningkaart.nl

Tadaaz - unieke geboortekaartjes voor jullie wondertje

Bij Tadaaz vind je de leukste, liefste en meest vrolijke geboortekaartjes voor de coolste baby’s ! Je combineert persoonlijke creativiteit met kwaliteit waardoor je een unieke geboortekaart creëert. Bovendien bieden wij een totaalaanbod van kaart, envelop, uitnodiging kraamfeest, sluitzegels, etiketten en bedankjes. Naast geboortekaarten vind je bij Tadaaz ook uniek drukwerk voor andere ‘happy moments’ in je leven zoals huwelijk, Kerstmis, communie, verjaardagen en andere feesten. Kortom, voor elke gebeurtenis de perfecte kaart! Onze persoonlijke, klantgerichte aanpak, de sterke prijzen en snelle leveringen hierbij opgeteld maken van Tadaaz ‘de’ plaats op het web voor het bestellen van jouw unieke kaartje.

www.tadaaz.nl

JilleJille.nl, stijlvolle geboortekaartjes & trouwkaarten

Krijg je een kindje? Gefeliciteerd! Bij JilleJille vind je de leukste geboortekaartjes voor het liefste kindje van de hele wereld! We hebben leuke ontwerpen in verschillende stijlen; vintage, stoer, lief, vrolijk, hip en geboortekaarten met silhouetten. Trouwen doe je meestal maar één keer in je leven, bekijk ook onze stijlvolle collectie huwelijksuitnodigingen eens die je zelf kunt personaliseren voor dit mooie moment. JilleJille.nl staat al ruim 12 jaar voor originaliteit, kwaliteit en persoonlijke service. De kaarten op onze site kun je zelf aanpassen naar jullie eigen wensen en zonder extra kosten. Een proefdrukje kost maar €1,- en de verzendkosten zijn gratis!

www.jillejille.nl