5X BORSTVOEDING MUSTHAVES VOOR JOU (EN PAPA!)

 

-  Van onze exposant Prénatal

Als je borstvoeding geeft, of wilt geven, zijn ze onmisbaar: fijne musthaves om het allemaal wat makkelijker te maken. Voor jou, maar ook voor papa! Want welke producten zijn nou handig om te hebben? Medela, specialist op het gebied van borstvoedingsproducten, is al jaren te koop bij Prénatal en daarom zetten wij de fijnste producten voor jou op een rijtje.

 

1. Medela Disposable zoogkompressen

Bang voor vlekken in je kleding? Een onmisbaar product voor iedere moeder die borstvoeding geeft! Medela Disposable zoogkompressen zijn super absorberend en houden je zorgeloos droog. Het zachte materiaal voelt comfortabel aan en de plakstrips geven extra zekerheid door te voorkomen dat de kompressen verschuiven in je bh.

2. PureLan zalf

 

Heb je droge of gevoelige tepels door het geven van borstvoeding? Als extra verzorging gebruik je PureLan tepelzalf, dat is gemaakt van 100% natuurlijke lanoline. Zo natuurlijk dat dit zelfs niet verwijderd hoeft te worden voor de borstvoeding!


3. Hydrogel Pads

Is de gewone verzorging niet meer voldoende en heb je last van tepelkloven? Dan zijn Medela Hydrogel Pads een fijne keuze. Hydrogel Pads zijn speciaal ontwikkeld om de genezing van tepelkloven te versnellen, ze zijn steriel verpakt en kunnen 24 uur lang gebruikt worden. Tip: voor extra verlichting leg je de pads even in de koelkast.

4. Pump & Save bewaarzakjes

Wat als je borstvoeding wilt geven, maar dat niet mogelijk is? Bijvoorbeeld tijdens een dagje weg, wanneer je moet werken of wellicht wil je kindje helemaal niet aan de borst drinken. Dan kun je kiezen om te gaan kolven. Om moedermelk gemakkelijk te bewaren kolf je rechtstreeks in de Pump & Save moedermelkbewaarzakjes. Het voordeel van de bewaarzakjes is dat deze heel veel ruimte besparen in je vriezer.


5. Calma voedingssysteem

Wil je de afgekolfde moedermelk op een zo natuurlijk mogelijke manier geven? Met het Calma voedingssysteem drinkt je baby net als aan de borst. Het is namelijk gebaseerd op het natuurlijke zuigritme van je baby. Je baby regelt de melkstroom door de tong op en neer te bewegen en moet zelf een vacuüm creëren om de melk te laten stromen. Hierdoor zijn borstvoeding en voedingen met de fles, bijvoorbeeld gegeven door papa, gemakkelijk te combineren.

Bron: Prénatal