Paviljoens

Naast reguliere deelname met eigen standbouw of uniforme bouw in de hallen, kunt u ook kiezen voor deelname op/in één van de volgende pleinen of paviljoens. Paviljoens zijn gecentreerde gebieden met een thema. De Negenmaandenbeurs organiseert hier de standbouw. Voorafgaand aan de beurs krijgen de paviljoens extra media-aandacht via diverse communicatiekanalen zoals: nieuwsbrieven, social media en website

Puur Baby Plaza

Puur Baby Plaza in hal 8 is dé plek voor (aanstaande) ouders die hun kind graag gezond, verantwoord en 'groen' zien opgroeien.

Peuter Plein

45% van de Negenmaandenbeurs bezoekers heeft al (jonge) kinderen. Op het Peuter Plein - dat wij in 2017 met ca. 20 bedrijven met succes hebben geïntroduceerd, kunnen zij terecht voor producten en activiteiten voor kinderen van 1-4 jaar.

Webshop Straat (volgeboekt voor 2019)

In de Webshop Straat in hal 11 komt de visuele shopwereld tot leven. Perfect als u in 'real life' kennis wilt maken met uw webshopbezoekers.

Baby Shopping Plaza

Perfect voor starters: Baby Shopping Plaza in hal 11. U vindt hier laagdrempelige marktkraampjes, perfect voor de verkoop van leuke (baby) hebbedingen.

Modeshow

Een walk met uw nieuwe kinderwagen of uw nieuwste positiemode op het hoofdpodium? Dat kan en de organisatie wordt u volledig uit handen genomen.

Expert Lounge

(Aanstaande) ouders zijn op zoek naar advies en informatie. Informeer hen op dit plein over voeding, verzorging, gezondheid, bevallen, verloskundigen/kraamzorg, financiële zaken, opvoeding, veiligheid etc.

Geboortekaartjes

Uit onderzoek blijkt dat geboortekaartjes een gewild onderwerp is onder bezoekers! Negenmaandenbeurs is dan ook de perfecte plek om uw geboortekaartjes/website te presenteren.

Mama Masterclasses

Geef een workshop of Mama Masterclass! Informeer (aanstaande) ouders in een half uur over uw product/onderwerp.

Hip & Happening (nieuw)

Hip & Happening is hét paviljoen voor de startende ondernemer. Deelnemen aan dit paviljoen kan wanneer u:

  • Maximaal 2 jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel
  • Handzame producten aanbiedt voor (aanstaande) ouders
  • Tegen relatief lage kosten toch graag zijn/haar product of dienst wil presenteren & toetsen bij het grote publiek