Waarom een winterbaby fantastisch is

Waarom een winterbaby fantastisch is

  • 24-11-2019
  • Negenmaandenbeurs
  • Blog

Een kindje is natuurlijk altijd welkom, of het nou zomer of winter is. Maar een baby die in de winter wordt geboren brengt best wat voordelen met zich mee.

Hieronder lees je de 8 voordelen van een winterbaby!

1. Feestdagen, niemand heeft hoge verwachtingen!

Als je hoogzwanger bent van een winterbaby of net je kleintje in je armen hebt mogen sluiten, dan hoef je je geen zorgen te maken over de feestdagen. Niemand zal van jou verwachten dat je de keuken induikt voor een kerstdiner, je huis over the top kerstproof maakt of aan komt zetten met een lading cadeautjes. De komende feestdagen zijn de rollen omgedraaid en word jij lekker in de watten gelegd!

2. Eindeloos knuffelen

Buiten is het koud, maar dat kan jou niets schelen. Wanneer het winter is, kruip jij lekker op de bank met een dekentje om eindeloos met je kindje te knuffelen.

3. Teddybeer!

Niet alleen voor jou maar ook voor je baby zijn die winteroutfits té leuk! Want wat dacht je voor zo’n superschattig teddyberenpakje of zo'n gezellig gebreid mutsje. Smelt! En jij…jij mag je lekker verstoppen in een oversized sweater.

4. Geen klotsende oksels!

Dikke enkels, klotsende oksels en het zweet op je voorhoofd…niet bepaald iets waar je naar uitkijkt als je in de zomer bevalt of op stap gaat met je newborn. Een winterbaby scheelt je dus een hoop geplak en gezweet!

5. Speedy Gonzales

Alweer zo'n vieze luier! Dat wordt met tempo Speedy Gonzales verschonen! Jij bent met dit weer in no-time een pro als het gaat om snel een luier verschonen. Je wilt natuurlijk niet dat je kindje ligt te bibberen op de commode.

6. Genoeg tijd om je bikinibody in orde te krijgen.

Body after baby….natuurlijk hoef je niet meteen als bikinimodel door het leven na je bevalling, maar wel fijn als je weer goed in je vel zit tegen de tijd dat de zomerkleding weer uit de kast komt. Gelukkig heb jij genoeg tijd om je lichaam bikiniproof te krijgen.

7. Autoruiten krabben? Nee!

Als je je verlofperiode in de winter hebt, scheelt het heel wat ruiten krabben in de vroege ochtend. Terwijl iedereen met een slaperig hoofd en bevroren handjes de ruiten staat te krabben, lig jij, samen met je mini, nog heerlijk in je warme bed.

8. Prachte winterwandelingen

Wat voor weer het ook is, een frisse neus in de buitenlucht is natuurlijk altijd fijn. Zie jij het al voor je: dik ingepakt, draagzak of wagen mee en bij terugkomst een welverdiende kop thee of warme choco.....

Heb jij een winter- of een zomerbaby?

Lees ook:

De leukste winternamen voor jouw kindje

- Lekkere groentehapjes voor je baby

- Hoe bereid je je kind voor op de komst van een broertje op zusje.



Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »