• 08-01-2017
  • Kaatje Katoen
  • Advertorial

Kaatje Katoen is niet meer weg te denken van de Negenmaandenbeurs. Tijd voor een vraaggesprek met een van de mede-initiatiefnemers van het Puur Baby Plaza: Carien van Zorge van Kaatje Katoen.

Sinds wanneer bestaat Kaatje Katoen eigenlijk?
Loes Aalbers en ik hadden beiden een luierservice, in 1992 zijn wij gefuseerd en dat was de start van Kaatje Katoen. Eind vorige eeuw kwam internet op en sinds die tijd zijn we luiers gaan verkopen en niet meer verhuren. Sinds 2005 hebben we een landelijk netwerk van consulenten, waardoor het eenvoudig wordt om een goed advies te krijgen als je wilt beginnen met wasbare luiers.

Een goed advies is dat belangrijk?
Zeker als het gaat om wasbare luiers. Je moet even weten hoe het precies werkt en dat kan het beste worden uitgelegd in een gesprek. Dat is een belangrijke reden waarom we op de Negenmaandenbeurs staan: persoonlijk contact. We laten de luiers zien en leggen de voordelen uit van wasbare luiers.

Zou je een paar voordelen kunnen noemen?
De kosten zijn lager, het is beter voor de huid, kinderen zijn eerder zindelijk en bovenal veel minder afval.

En de nadelen?
Je moet de was doen, ongeveer 1-2 wassen per week extra. Maar de was zelf? Zoals een consulent van ons zei: “Het wassen veel werk? Dat valt wel mee, mijn wasmachine kan het helemaal zelf!”

Dus laat je verrassen: kom naar de stand van Kaatje Katoen op het Puur Baby Plaza (standnr. PB5) en maak kennis met wasbare luiers.

Interview door Anne-Rose Hartman, With a touch of RoseDeel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »