PUUR voor je baby op de Negenmaandenbeurs

PUUR voor je baby op de Negenmaandenbeurs

 

Wil je je lifestyle met de komst van je spruit verduurzamen? En zoek je inspiratie? Dan ben je op het Puur Baby Plaza op het juiste adres.

Hier kun je duurzame trends zien en deelnemen aan inspirerende activiteiten. Tamara Peers van BabyBeGood, curator en mede-organisator van het Puur Baby Plaza vertelt:

‘Ik had niet durven dromen dat Puur Baby Plaza zo groot zou worden. Maar liefst 15 exposanten en 20 workshops staan er in 2018 op het plein. Zeven jaar geleden begonnen we met BabyBeGood. We wilden dat onze kinderen een duurzame start maken. Tijdens onze zoektocht kwamen we mooie merken tegen met een eerlijk verhaal. Deze merken bundelden we in de BabyBeGood babydoos. Én met elkaar zetten we een duurzaam plein neer op de Negenmaandenbeurs: Puur Baby Plaza was een feit.’

Dit jaar barst het plein van duurzame inspiratie voor de moderne mama en papa. Direct bij de entree van hal 8 begint het gezellige plein met houten stands en de hangplanten van Sprinklr start jouw Puur Baby Plaza avontuur. Hier kun je terecht voor de mooiste pure merken.

Inspiratie
Bekijk bijvoorbeeld de babykamer, ingericht door de website Poppy to PUMPKIN. Van veilige verf tot co-sleeper, van kinderkleding huren tot planten in de babykamer, alles is 100% duurzaam.

Creatieve en informatieve workshops
Er zijn de gehele beursperiode leerzame en leuke workshops. Op het Groenten en Fruitplein leer je over de smaakontwikkeling tijdens de zwangerschap en voor je kind. Wist je dat je dat vanaf je zwangerschap totdat je kind twee jaar is, je het voedingspatroon van je kind kunt beïnvloeden? Alvast een kleine tip: varieer en ‘Ga voor Kleur’ zodat je kind gezond opgroeit. Tijdens de Negenmaandenbeurs worden er gratis verschillende kleuren groenten en fruit uitgedeeld, met recepten voor tijdens de zwangerschap en voor je baby’s eerste gezonde hapje.

Verder kun je met Naty duurzame luiercakes maken, leert Seepje je hoe je babykleertjes fris en natuurlijk kunt wassen, gelet op het kwetsbare huidje van je baby en met Squiz ga je groente- en fruitsmoothies maken voor onderweg.

Workshopprogramma


Maar er is nog veel meer te zien
Hieronder een overzicht van de partijen die aan het plein deelnemen:

Kleding
De moderne prints van de kinderkleding van CarlijnQ, Ammehoela en de ‘Geef het door’ kledingsets van Verh!p.

Alles om te slapen en draagdoeken
With a touch of Rose heeft zachte (multi-)functionele producten voor in de slaapkamer en onderweg, alles gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen. Tijdens de Mama Masterclass leer je van Anne-Rose hoe je je kindje kunt dragen in een draagdoek.

Dekentjes
Søte Barne lamswollen en biologisch katoenen dekentjes.

Babyverzorging
De natuurlijke babyverzorgingsproducten van Oh-lief en Petit & Jolie.

Wasbare luiers
De wasbare luiers van Kaatje Katoen. Er zijn de gehele beurs consulenten aanwezig om te adviseren hoe je kunt beginnen met wasbare luiers.

Wegwerpluiers en billendoekjes
De wegwerpluiers gemaakt voor 70% van bamboe, natuurlijke verzorgingslijn en billendoekjes van Bambyo.
De billendoekjes van Water wipes bestaan voor 99,9% uit water.

Supplementen
Laveen is op basis van biologische supplementen en 100% natuurlijk

Flesvoeding
Biologische opvolgmelk van Neolac.

Groenten en fruit snacks
Biologische snacks van groenten en fruit van We Love Veggies.

Voedingsruimte
Op het Puur Baby Plaza is ook een voedingsruimte ingericht waar je terecht kunt om in rust je baby te voeden. Er zijn lactatiekundigen aanwezig voor advies.Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »