Mama Anouk Zwager blogt voor de Negenmaandenbeurs

Mama Anouk Zwager blogt voor de Negenmaandenbeurs

 

Hoi!

Ik ben Anouk Zwager, 27 jaar oud, getrouwd met de leukste man van het noordelijk halfrond – eigenlijk van heel de wereld – en trotse moeder van een zoon (november 2016) en een dochter (juni 2018). Klopt, daar zit niet heel veel leeftijdsverschil tussen. Dat resulteert in een druk, chaotisch maar bovenal ontzettend gezellig leven. Daar schrijf ik graag over op mijn eigen blog (www.anoukzwager.nl) en Instagram (@anoukzwager) en nu ook voor de Negenmaandenbeurs!

Schrijven is niet alleen mijn hobby, maar ook mijn werk. Hoe leuk is dat? Verder ben ik dol op winkelen, spreek ik graag met vriendinnen af, weet ik een goede serie wel te waarderen en als ik tijd over heb dan trek ik nog wel eens een hardloopschoen aan. Kortom: weinig zitvlees en genoeg inspiratie voor leuke blogs! Lees je mee?

 Anouk Zwager Negenmaandenbeurs 3

Anouk Zwager Negenmaandenbeurs 1

Anouk Zwager Negenmaandenbeurs 2

Stay tuned voor leuke blogs van Anouk!Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »