Maak kennis met... tinymoon

Maak kennis met... tinymoon

 

tinymoon, het Nederlandse merk dat staat voor handgemaakte ’kleertjes voor kleintjes’. Hip, comfy en anders, al vanaf maat 50/56 tot en met 134/140. En altijd met de leukste bijpassende accessoires. Dát is tinymoon: 'hip to be little!' ♡ Carola, de oprichtster van tinymoon, vertelt meer over dit hippe kledingmerk:

Stel je kort voor

Mijn naam is Carola, ik ben getrouwd met Cas en samen hebben we een schat van een dochter, onze muze, maar daarover later meer... In november 2014 heb ik de knoop doorgehakt om voor mijzelf te starten. Met een rugzak vol passie, inspiratie, ambitie en ervaring in de mode, ben ik aan de slag gegaan om mijn droom te verwezenlijken: handgemaakte 'kleertjes voor kleintjes' te maken. Eerlijke en échte producten van de hoogste kwaliteit, van Nederlandse bodem die hip, comfy en altijd net even anders zijn. Met als doel om daar heel veel mensen ontiegelijk blij mee te maken.

Hoe is de naam ontstaan?

‘Moon’ is de tweede naam van Isis, onze de dochter, die op 3 november 2013 is geboren. ‘Tiny’ is de voornaam van mijn moeder die helaas in 2012 aan de spierziekte ALS is overleden. Zij en mijn dochter zijn de muzen voor dit label en met deze naam verbind ik alsnog de twee belangrijkste vrouwen uit mijn leven; mijn moeder en mijn dochter. “Zo vormen we toch een drie-eenheid, is het een ware ode aan hen. En is de naam tinymoon oftewel ‘kleine maan’ geboren. Een naam die me raakt en telkens inspireert”, vertelt Carola. “De pay-off die daarbij hoort is: 'Hip to be little!', want hoe klein je ook nog mag zijn, hip gekleed zijn kent geen leeftijd”, voegt ze met een glimlach toe.

Wat betekent de tinymoon-collectie?

In kort, ‘kleertjes voor kleintjes’. Broekjes vanaf maatje 50/56 tot en met 134/140, sweaterdresses, jurkjes, rokjes, shirts en matching accessoires zoals mutsjes, sjaals, haarbandjes en meer. Alles handgemaakt van de allerfijnste stoffen. Stuk voor stuk heerlijk zacht en wat elastisch. En dat zit lekker! Vernieuwend, praktisch en altijd net even wat anders. De basis: het moet heerlijk zitten voor het kind en handig zijn voor paps en mams om aan te trekken! Telkens weer. Ik sta voor de allerhoogste kwaliteit. Dat zie je en dat merk je. En elk tinymoon-artikel wordt als cadeau verstuurd, dus of het nu voor jezelf of een ander is.... je ontvangt dus altijd een cadeautje. Zo hoort dat vind ik, de persoonlijke touch!

Goede doelen

Iets terugdoen vind ik belangrijk. We steunen natuurlijk goede ALS-doelen, maar onze proefmodellen en oudere collectie doneren wij aan onder andere weeshuizen in Afrika. Wil je meer weten over tinymoon? Kijk op de site of volg tinymoon op Facebook of Instagram.

tinymoon is op de Negenmaandenbeurs te vinden in hal 8.

Ook leuk om te lezen:

Nederlands' eerste Pop-up Babyrestaurant

Dit zijn de babytrends van 2019Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »