Leuke ideeën voor muurstickers in de kinderkamer!

Leuke ideeën voor muurstickers in de kinderkamer!

 

Geboortestickers

Wordt jouw kleintje bijna geboren? Dan wil je dit op een leuke manier aan de buurt bekend maken. Dit kun je op allerlei manieren doen. Zo kun je kiezen uit tientallen geboortestickers voor op het raam of de deur. Zo zijn er geboortestickers voor jongens, meisjes en zelfs voor tweelingen. Met deze leuke stickers weet de hele buurt dat jullie een klein wondertje hebben gekregen. 

Babykamer decoreren

Naast een geboortesticker op het raam wil je natuurlijk je babykamer ook opfleuren. Het inrichten van de babykamer is een leuk en gezellig onderdeel waar je vaak even goed over na moet denken. Naast de essentiële aankopen voor je babykamer zoals een wiegje en een commode kun je met muurdecoratie rust in je kamer brengen. Houd bij het aankopen van een sticker rekening met de afmetingen. Meet eerst je muur, deur, kastje of raam op zodat je de best passende afmeting kan uitzoeken. Vaak kunnen geboortestickers op maat voor je gemaakt worden en is je kamer voor een laag bedrag in een handomdraai omgetoverd. Het voordeel van stickers is dat je ze na verloop van tijd weer kan verwijderen zonder dat het schade achterlaat op je ondergrond. En als je wilt kun je dan weer een nieuwe sticker aanbrengen die past bij de leeftijd van je kleintje. Zo zijn er ook leuke educatieve stickers waar je kind wat van kan leren, denk aan een kinderwereldkaart of een planeten set.

Het aanbrengen van stickers

Een geboortesticker of babykamersticker kun je eenvoudig in één geheel op het raam of een andere vlakke ondergrond aanbrengen. Kies een mooi ontwerp en pas deze geheel aan aan jouw wensen. De geboortesticker kan zowel aan de binnenkant als buitenkant van het raam worden geplakt. Als je de geboortesticker aan de binnenkant van het raam wilt moet je deze gespiegeld laten maken. Hierdoor is de sticker vanaf de buitenkant leesbaar. Past bij de stijl van jouw babykamer? Muurstickers aanbrengen is net zo eenvoudig als het aanbrengen van geboortestickers.Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »