Kinderopvang op de Negenmaandenbeurs

Kinderopvang op de Negenmaandenbeurs

  • 16-02-2019
  • Tante Marloes
  • Blog Nieuws

De Negenmaandenbeurs is een leuke gelegenheid om met kinderen naar toe te gaan: er is veel te zien en doen voor de kleintjes! Maar voor kinderen duurt het soms wel wat lang. Ze willen graag spelen! Dat kan bij Tante Marloes | Kinderopvang op Locatie.

Kinderopvang op Locatie

Tante Marloes verzorgt kinderopvang op locatie. De naam geeft eigenlijk al aan wat het is: een mobiele, pop-up kinderopvang die ingezet kan worden tijdens diverse evenementen. Terwijl ouders en bezoekers zich vermaken op de beurs, verblijven de kinderen onder toezicht en begeleiding van de leidsters in onze kinderopvang.

De kinderen kunnen zich vermaken met allerlei soorten speelgoed, zoals: grote bouwblokken, een tipi speeltentje, keukentje en winkeltje, autokleed met auto's, Little People, skippydieren, kleuren, knippen, plakken en nog veel meer! Ook aan de allerkleinste wordt natuurlijk gedacht: die kunnen fijn rondrollen op een speelkleed, zich vermaken met het speelgoed gericht op deze leeftijd en ontwikkelingsfase of lekker uitrusten in het wipstoeltje. Aangesloten aan de speelruimte is een slaapkamertje waar de kleintjes een dutje kunnen doen in een heerlijk opgemaakt bedje.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij binnenkomst kun je jouw kind aanmelden bij de leidster. Zij noteert jouw gegevens, die van je kind en eventuele bijzonderheden zoals dutjes, flestijden, allergieën, etc. Je kunt de tas met benodigdheden voor je kindje, zoals eten, drinken, luiers, bij ons achterlaten. Er is ook een verschoonstation bij ons gecreëerd met behulp van Kruidvat, waar ook de verschoonartikelen bij worden verstrekt. Wanneer jij en jouw kindje zich op hun gemak voelen kun je de ruimte verlaten om weer lekker over de beurs te lopen. Jouw kind wordt verzorgd en vermaakt gedurende de tijd dat hij of zij aanwezig is in de kinderopvang. Wanneer hij of zij het niet meer zo naar de zin heeft, bellen wij je op om te overleggen wat we het beste kunnen doen.

Pedagogisch Medewerkers

De medewerkers van Tante Marloes zijn allen gediplomeerde Pedagogisch Medewerkers en hebben ruime ervaring in het vak. Alle medewerkers zijn persoonlijk gescreend en in ieder geval één medewerker op locatie is in het bezit van een EHBO diploma, gericht op kinderen. Het zijn lieve, enthousiaste dames die tussentijds leuke activiteiten met de kinderen ondernemen.

Zien we jullie daar?

De kinderopvang is gelegen bij ingang F, ruimte F.101 en dagelijks open van 11.00 tot 18.00 uur.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »