Je kindje wordt geboren in 2020! Hoe mooi is dat jaartal?

Je kindje wordt geboren in 2020! Hoe mooi is dat jaartal?

 

Dat hij of zij later kan zeggen: ‘Ik kom uit 2020!’ Twintig-twintig! Een prachtig bouwjaar. Maar goed, voordat je kind dat gaat zeggen zijn we jaren verder, dus laten we vooral even focussen en genieten van de mooie tijden die nu in aantocht zijn.

 

Misschien loop je in je laatste trimester, tel je de dagen en til je de laatste loodjes. ‘Hang in there, we have been there’. Zwanger zijn is bijzonder en mooi, maar op een gegeven moment ben je er klaar mee en vooral klaar voor... Kom maar kindje. Het heeft nu lang genoeg geduurd. We kunnen niet wachten om je vast te houden.

 

Of misschien ben je al bevallen en leef je in die roes van een nieuw leven, een nieuw begin waarin dat kleine wondertje centraal staat. Hoe dan ook, gefeliciteerd! Gefeliciteerd met het mooiste wat er is in dit leven. Onvoorwaardelijke liefde voor iemand anders.

 

Ik ben samen met mijn man Daniel de gelukkige ouders van 3 prachtige kinderen, inmiddels in de leeftijd van 6, 9 en 11. Een ontzettend leuke fase waarin zo veel gebeurd. Waarin ze zo groot worden en zo wijs. Waarin mijn puberdochter inmiddels en schoenmaat groter heeft dan dat ik heb en mij al bijna voorbij groeit in lengte. Oh mijn hemel, wat gaat dat snel!

 

De jongste van 6 is de énige van de drie die mij af en toe nog eens een vleugje doet terugbrengen aan die babytijd. Omdat hij soms, heel soms, nog wel eens wil dat ik zijn billetjes afveeg na een wc bezoekje. En ik vind dat fijn, want hoe mooi iedere fase ook is... soms denk ik met weemoed terug aan die babytijd van onze kinderen. Dus vaders en moeders, geniet er van! Laat iedere seconde op je inwerken. Want het gaat zo snel. Ze worden zo snel groot. En ja, ik ben vast niet de eerste die het tegen je zegt of gaat zeggen. Clichés zijn altijd waar.

 

Ik vind het dan ook heerlijk om één keer per jaar mij onder te dompelen in de wereld van baby’s. En dat doe ik op de Negenmaandenbeurs. Waar ik jonge trotse ouders met hun kleintje(s) mag en kan verblijden met onze lieve Dierendorpje-boeken voor peuters en kleuters. Inmiddels is de reeks uitgebreid met twee nieuwe boeken: “Dierendorpje in de maneschijn” en “Dierendorpje helpt de bijen”. Verhalen op rijm geschreven met prachtige illustraties van Gitte Spee en bijbehorende lieve en vrolijke liedjes die je kunt beluisteren via Spotify.

 

Dit jaar zijn we ook bijzonder trots op onze nieuwe Dierendorpje-babylijn. Rompertjes, mutsjes, hydrofiele doeken en box pakjes met de unieke en lieve Dierendorpje-printjes. Echt een cadeau voor het oog en fijn in gebruik. Wij hopen dat we jullie mogen begroeten in ons Dierendorpje-podium in hal 11 op de Negenmaandenbeurs en dat we even mogen meegenieten van jullie baby.

Liefs,

Kim-Lian van der MeijDeel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »