Goede luchtkwaliteit met First Breath

Goede luchtkwaliteit met First Breath

 

Bekend of onbekend, feit is dat er veel chemicaliën, gassen en stofdeeltjes vrijkomen bij het gebruiken van dagelijkse producten thuis. Reinigingsmiddelen, vloerbedekking, verf, speelgoed etc. kunnen allemaal de door jouw baby ingeademde lucht vervuilen, vooral de lucht binnenshuis. De lucht binnenshuis is namelijk altijd nog 2 tot 5 keer meer vervuild dan de buitenlucht.

Stel je nu een baby voor die in deze omgeving opgroeit en speelt. Dan kan dat, naast terugkerende hoest en nies problemen, op den duur leiden tot chronische luchtwegaandoeningen, ADHD en toekomstige allergieën als hooikoorts of huisstofmijt. Vooral tijdens het eerste levensjaar van een kind is een goede luchtkwaliteit cruciaal voor een gezonde ontwikkeling van de nog kwetsbare longen, hersenen en organen.

Bij aai.care, streven we ernaar om lucht tot in de kleinste details bloot te leggen. First Breath is een binnenluchtkwaliteit monitor ontworpen voor baby's en hun leefomgeving. De monitor beschikt over diverse niet eerder toegepaste sensoren om alle eventueel schadelijke vervuiling in de lucht die uw baby inademt te kunnen meten.

First Breath maakt het onzichtbare zichtbaar en toont ouders wat hun kind daadwerkelijk inademt. Dankzij de bijbehorende First Breath app ben je in staat om gezonde beslissingen te maken, om zo de luchtkwaliteit in huis te bewaken. Het biedt je tijdige tips en oplossingen en geeft je daarmee de volledige controle over de adem van je baby.

Graag ontmoeten we iedereen die streeft voor een gezonde leefomgeving voor hun baby bij onze stand op Puur Baby Plaza (hal 8 stand PB15).Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »