Stichting stoptevroegbevallen.nl maakt echo’s op de Negenmaandenbeurs 2019!

Stichting stoptevroegbevallen.nl maakt echo’s op de Negenmaandenbeurs 2019!

 

Morgen is het zover, de Negenmaandenbeurs zal van start gaan. Gedurende vijf dagen (20 tm 24 februari) kunnen kersverse ouders terecht in de RAI in Amsterdam voor alles op het gebied van zwangerschap en de periode daarna.

Echo’s

Echo’s zijn heel nuttig in de zwangerschap, maar stiekem ook een goed moment om even naar je baby te kunnen gluren. Hoe ziet hij of zij er uit? En wordt het een jongen of een meisje? Tijdens de Negenmaandenbeurs kun je bij stand 8.426D iedere dag (en de hele dag door) terecht voor een echo. Dé stand die je dus eigenlijk niet mag overslaan! Zowel een 3D/4D echo als een geslachtsbepaling worden hier uitgevoerd door zeer ervaren echoscopisten. Even genieten van je kleintje in 3D/4D beeld, óf alvast het geslacht van je baby weten zodat de gender reveal party gepland kan worden, kan hier!

Stichting Stoptevroegbevallen.nl

Máár dat is niet het enige waar deze stand voor staat. De echo’s in stand 8.426D worden namelijk gemaakt door artsen en echoscopisten uit het Amsterdam UMC – Locatie AMC, die allemaal betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek, onder andere onderzoek naar vroeggeboorte. Zij zullen deze echo’s maken om geld op te halen voor de Stichting Stoptevroegbevallen.nl. Een stichting opgezet in 2018, die als doel heeft om wetenschappelijk onderzoek naar vroeggeboorte te ondersteunen met als uiteindelijk doel: vroeggeboortes te voorkomen. Vroeggeboorte is wereldwijd een groot probleem. Eén op de 9 kinderen wordt te vroeg geboren. Dit zijn 15 miljoen kinderen per jaar. Hiervan overlijden er 1 miljoen aan de gevolgen van een vroeggeboorte. Veel van de kinderen die het overleven wacht een leven met gebreken en handicaps. Daarbij valt te denken aan longproblemen, ontwikkelingsstoornissen, leerproblemen en gedragsstoornissen. Hier moet verandering in komen. Door middel van onderzoek naar de preventie en behandeling van vroeggeboorte en naar de effecten op de lange termijn hoopt de stichting zwangere vrouwen en ouders te kunnen helpen, nu en in de toekomst. Een heel belangrijk doel, waarvoor alle hulp en donaties welkom zijn. 

Kom kijken naar je baby én steun de stichting Stoptevroegbevallen.nl bij het belangrijke doel: alle kinderen de beste mogelijke start geven en vroeggeboortes voorkomen.

Bekijk hier de folder van stichting Stop te vroeg bevallen en echos's op de Negenmaandenbeurs.


- Onderzoek naar de beste behandeling om een vroeggeboorte te voorkomen bij vrouwen met een vroeggeboorte in de voorgeschiedenis: een cerclage of een pessarium. PC studie: https://zorgevaluatienederland.nl/pc-study

Logo Stop te vroeg bevallenDeel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste foto's

Meer foto's

Nieuwste Video

Meer video's »