Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. Je bent slechts 2 muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar je op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

De Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kun je gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Bedrijfsvermelding

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Jouw bedrijf kan ook worden vermeld, neem contact op met e-mail ons voor meer informatie.

Invented 4 Kids™

Invented 4 Kids™ maakt verrassend slimme babyproducten waar ouders blij van worden. Onze producten zijn altijd helemaal nieuw, slim en vooral erg leuk! Oprichter Guus Welling is begonnen met de Magic Potty™ Zindelijkheidstraining en werd in 2014 opgevolgd door de Baby Shower Glove™, een douche handschoen voor beter grip op je baby tijdens het douchen. Nu, begin 2018, verschijnt de Tuby™ badcape op markt, de handige badcape die slim op je schouder blijft hangen tijdens het badderen.
Lees meer »

Babykamer by Babypark

Ruim 20 ingerichte babykamers met de leukste meubeltjes, accessoires en muurstickers
Lees meer »

EVE-Kids BV

Kleine Dreumes by EVE ontwikkelt en produceert innovatieve producten die het leven van jonge ouders makkelijker maken! Producten waardoor je er met je kids makkelijk op uit kan gaan en die er ook nog eens mooi uit zien. Bijna alle producten zijn echt Dutch Design; wat betekent dat ze naast de gehele ontwikkeling ook in Nederland geproduceerd worden.
Lees meer »

Love My Veggies

Onze producten zijn altijd 100% natuurlijk en biologisch. We gebruiken de best mogelijke ingrediënten en geloven erin dat kindervoeding vrij moet zijn van onnatuurlijke toevoegingen. Wij voegen nooit suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen toe. Ons brede assortiment bestaat uit papjes, muesli, ontbijtgranen en diverse snacks. Kom jij met jouw kindje proeven?
Lees meer »

De GeboortePartner

De online zwangerschapscursus voor jou als je met zelfvertrouwen wilt bevallen zodat het proces zo ontspannen mogelijk verloopt. Je leert hoe je de regie houdt waardoor jij straks het gevoel hebt YES ik heb het gedaan!
Lees meer »