Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. Je bent slechts 2 muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar je op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

De Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kun je gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Bedrijfsvermelding

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Jouw bedrijf kan ook worden vermeld, neem contact op met e-mail ons voor meer informatie.

VINADA

VINADA is een jong exclusief wijnmerk dat het nét even anders aanpakt. Ontstaan uit een samenwerking tussen ervaren Spaanse wijnboeren en jonge ambitieuze wijnliefhebbers. Met een (letterlijk) klein assortiment spelen ze in op de behoefte van de moderne consument: Bewustwording, lifestyle, gewoontegedrag en taboes doorbrekend. Na de succesvolle introductie van de Sparkling Rosé (mei 2018), is in oktober een witte mousserende variant aan het assortiment toegevoegd, de Sparkling Gold.
Lees meer »

BabyCareBox

Een maandelijks gepersonaliseerde box aan huis bezorgd met alles wat de ouders nodig hebben om hun baby optimaal te kunnen verzorgen. Deze boxen zijn zodanig samen te stellen dat het bij ieders wensen aansluit. Met als doel het wegnemen van het stukje stress en het vrijmaken van tijd zodat de ouders er meer voor de baby kunnen zijn en niet constant hoeven te denken wat er nog geregeld moet worden. Wij bieden de ‘BabyCareBox’ voor luiers en de ‘CareBox’ voor verzorgingsproducten aan.
Lees meer »

Pampers

Op de Negenmaandenbeurs bieden wij jou de mogelijkheid om ons complete assortiment 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor moeder én kind te ervaren. Voel, ruik en smeer onze producten en laat je informeren door deskundig personeel. Leer meer over huidverzorging en massage voor jou en je baby in onze workshops en probeer de producten ook thuis met onze beursaanbiedingen met ruim 40% korting. Ons complete assortiment biedt ieder huidtype de juiste verzorging, ook de zeer gevoelige huid.
Lees meer »

Meyco

Een uniek, trendy of juist tijdloos droomkamertje voor elke baby. Door Meyco babybedtextiel en verzorgingsartikelen kleedt je je babykamer uniek aan. Mooie producten, betaalbaar maar van de beste kwaliteit. Onze collectie is basic aangevuld met hippe dessins en gemaakt in de meest trendy kleuren. Gemaakt in een neutrale stijl, maar ook mooie series voor jongetjes en meisjes.
Lees meer »

Baby-Scan

Ontdek ’s werelds eerste draadloze 2D/3D echo-scanner voor zwangere vrouwen. Een handzame scanner waarmee aanstaande ouders de ontwikkeling van hun kleine hummeltje kunnen volgen. Een extraatje en absoluut geen vervanger voor de medische echo’s. Door de scanner met wifi te verbinden aan de app,kan er op elk mobiel apparaat gekeken worden naar de echo. De Baby-Scan app maakt het mogelijk om al de echobeelden op te slaan en te delen met vrienden en/of familie.
Lees meer »

HeltiQ

HeltiQ biedt een breed assortiment wond- en sportverzorging, kraamverzorging en zelfzorgproducten voor kleine ongemakken op of aan de huid.
Lees meer »

Stichting Stop te vroeg bevallen

Laat op de negen maanden beurs een pretecho maken! Onze enthousiaste artsen en echoscopisten zitten klaar om prachtige 3D en 4D plaatjes te maken van uw ongeboren kindje! Alle opbrengsten gaan naar Stoptevroegbevallen.nl Stichting Stop te vroeg bevallen is opgericht door drie gynaecologen in het Amsterdam UMC - locatie AMC. Middels onderzoek proberen zij de beste preventie of behandeling van vroeggeboorte te vinden, om zo de problematische gevolgen van vroeggeboorte te verminderen.
Lees meer »

Geboortekoekjes.nl

Geboortekoekjes zijn miniatuur beschuit met muisjes die heel handig en lekker zijn om als traktatie uit te delen. Geen geklieder meer met boter en rondvliegende muisjes wanneer je de geboortekoekjes besteld! Erg handig en leuk om thuis als koekje naast de koffie te geven maar vooral voor de dagen met de grote getalen bezoekers als bv de babyborrel of het kraamfeest zijn de geboortekoekjes een uitkomst. Ze zijn alleen te bestellen via de webshop maar tijdens de negenmaandenbeurs kun je ze proeven
Lees meer »

Flow Amsterdam

Flow Amsterdam maakt vrolijke producten voor kinderen, die het leven van zowel ouders als kindjes leuker én makkelijker maken. We laten je met al onze producten zien dat functionaliteit en stijl perfect gecombineerd kunnen worden.
Lees meer »