Dit is er allemaal te doen

Gezellig shoppen, leerzame workshops, leuke modeshows en deskundig advies over voeding en verzorging. Eén ding is zeker: op 21 t/m 25 februari hoef jij je niet te vervelen. En omdat wij begrijpen dat je door al dat leuks op de Negenmaandenbeurs het overzicht kwijtraakt, hebben wij alle paviljoens, pleinen en activiteiten op een rij gezet. Klik op het onderwerp van jouw keuze om meer te lezen over de Negenmaandenbeurs van vorig jaar.

Baby Innovation Award

Wie worden de winnaars van de Baby Innovation Award? Er wordt gekozen voor de meest bijzondere, handige en trendy baby- en kinderproduct. Ben jij ook benieuwd?

Lees meer »

Baby Innovatie Plein

Bekijk alle innovatieve baby- en kinderproducten op het Baby Innovatie Plein. Cool toch? Het is zeker de moeite waard om langs te komen.

Baby Shopping Plaza

Ben je op zoek naar trendy babykleding of leuke accessoires? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Babykamer Inspiratie

Wil je inspiratie op doen voor de babykamer? Je vindt o.a. bedjes, commodes, prachtige muurstickers, behang, en nog veel meer.

Lees meer »

Deskundige plein

Heb je een vraag over voeding, verzorging en veiligheid? Stel ze aan de aanwezige experts en deskundigen.

Fiets parcours

Ben je op zoek naar een hippe bakfiets en/of mamafiets? Laat je informeren en doe een testrit!

Geboortekaartjes straat

Nog geen idee wat voor geboortekaartje je wilt gaan versturen naar familie en vrienden? Doe inspiratie op, je vindt hier talloze opties!

Mama masterclasses

Kom alles te weten over onderwerpen als borstvoeding, het gebruik van draagdoeken en nog veel meer!

Lees meer »

Modeshow

Ervaar dé modeshow voor positiemode en accessoires! Doe inspiratie op en geniet van de show.

Papa route

Wil de vader (of partner) niet mee? We hebben genoeg redenen voor de vaders om wel te komen! Wat dacht je van de Papa route...

 

Lees meer »

Peuterplein

Een Peuter Plein voor alle ouders met een kindje t/m 4 jaar. Kom vooral langs want er is allerlei leuks voor ouders en kids!

Lees meer »

Puur baby plaza

Kiezen jullie voor pure leefstijl voor jou en je gezin? Dan ben je hier op het juiste adres! Je kunt hier terecht voor de nieuwste pure babyproducten.

Lees meer »

Webshop paviljoen

Online shoppen is tegenwoordig niet meer weg te denken. In de Webshop Straat komt de virtuele shopwereld tot leven! Je vindt hier allerlei webshops met leuke, mooie en handige producten die normaal alleen maar online te bestellen zijn.