Aanbiedingen

Speciaal voor jou als mommy (to be) selecteren wij elke maand de beste aanbiedingen en leukste tips voor jou en je baby!

Aanbiedingen HEMA

Vanaf €5,50

Shop nu


In samenwerking met Difrax introduceert HEMA een nieuwe collectie fopspenen en babyflessen, met daarin twee S-flessen en vier 2-pak fopspenen met uniek HEMA design. Difrax is expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van babyproducten. Net als HEMA, streeft Difrax ernaar het leven van (aanstaande) ouders en kinderen makkelijker te maken. Niet zo gek dus dat HEMA en Difrax de handen ineen geslagen hebben. Met trots introduceert HEMA dan ook de S-fles en fopspenen met uniek en herkenbaar HEMA design!

Een reukloze luieremmer met een uniek kantelsysteem, waardoor de luiers luchtdicht in de emmer worden opgeslagen. Aan de veiligheid is extra aandacht gegeven, de luieremmer is makkelijk met één hand te bedienen waardoor je altijd een hand vrijhoudt om je kleintje vast te houden. En in deze mintgroen met witte luieremmer kun je gewoon een pedaalemmerzak gebruiken. Kortom, geen last meer van nare geurtjes, een leuk en veilig design én lage gebruikskosten.

Aanbieding Herobility

Van €34,99 voor €24,00

Shop nu


De Herobility drinkspenen hebben de vorm van een borst en zijn perfect afgestemd op de babymond. Dit unieke gepatenteerde ontwerp maakt dat baby’s gemakkelijk de overgang maken van borstvoeding naar flesvoeding of als je direct begint met flesvoeding. De natuurlijk vormgegeven speen van onze drinkflessen past goed in de babymond. Baby’s pakken de ovale speen goed vast met hun mond en drinken zoveel als ze nodig hebben. Uit onderzoek blijkt dat 97% van de baby's de drinkspeen accepteren.

Aanbieding Ballorig

Van 8,50 7,50

Shop nu


Bij Ballorig kunnen kinderen zelf spelen en sporten in een veilige omgeving, omringd door leeftijdsgenootjes. Vrijwel niets is geautomatiseerd zodat de creativiteit van je kind optimaal gestimuleerd wordt.

Meer weten? Lees meer over je zwangerschap en je baby in onze nieuwsberichten