Aanbiedingen

Speciaal voor jou als mommy (to be) selecteren wij elke maand de beste aanbiedingen en leukste tips voor jou en je baby!

Supercute 4 in 1 Smartbag Deluxe

€244,95 €199,95

Shop nu

Kortingcode : 9mndb4in1


Deze slimme leren luiertas kun je moeiteloos veranderen in een schoudertas, cross shoulderbag, rugzak, handtas en met de snaphooks kun je de Smartbag ook aan de kinderwagen hangen. Superhandig dus!


ByKay Draagzak Leopard

109,95 €95,00

Shop nu


De Click Carrier Reversible van ByKay is een ergonomische draagzak met een stoere leopard print mét clips, waarin je baby op een ergonomische manier gedragen kan worden. Je draagt deze babydrager op buik, heup of rug en is zonder hulp om te doen. De draagzak is aan twee kanten te dragen!


Oh my Goody 'Story of Your Life' invulboek 0-12 jaar

Van €49,95 voor €39,95

Shop nu

Gebruik code: 9MAANDEN


Het meest complete invulboek om alle herinneringen in te bewaren: van zwangerschap tot en met het 12e levensjaar. Het 'Story of Your Life' bewaarboek is maar liefst 30 bij 30 cm groot, telt meer dan 220 (!) pagina's en is het eerste invulboek dat je kunt personaliseren met de naam van je kindje.


Woolys muziekmobiel

18,50 €15,75

Nu met 15% korting!

Shop nu

Kortingscode: 9MBMUZIEK


De melodie van het muziekdoosje kies je zelf! Keuze uit 9 verschillende melodietjes. De mobiel draait tijdens het spelen rustig rond. De muziekmobiel is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte en is gemakkelijk te bevestigen aan het ledikant of box.

Kenmerken:

• Keuze uit 9 verschillende melodieën • muziekdoosje met aan- en uitknop • geschikt vanaf de geboorte • eenvoudig te bevestigen


Meer weten? Lees meer over je zwangerschap en je baby in onze nieuwsberichten

Binnenkort start de 2=1 ticketactie. Seintje ontvangen als deze actie start? Laat hier je gegevens achter!