Zwanger

Zwangerschapskleding: dé trends van nu

donderdag, 17 november 2022

Hoe verder je bent in je zwangerschap, hoe moeilijker het wordt om je favoriete broek aan te krijgen. Het dragen van zwangerschapskleding is slechts voor een korte periode. Items zoals jasjes, vestjes en jurkjes uit je huidige garderobe kun je combineren met een aantal nieuwe zwangerschap(trend) items. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder of bekijk onze Pinterestpagina.

Trend 1: Prints

Dierenprints zijn erg populair dit najaar in de zwangerschapscollecties. Als je even niet weet hoe je jezelf leuk en toch stijlvol moet kleden met je babybelly dan werken de dierenprintjes erg goed. In de zwangerschapscollecties van dit najaar zijn slangenprint, luipaardprint en zebra erg populair.

 

Trend 2: Natuurlijke tinten

Dit najaar loop je er als zwangere helemaal hip bij als je kledingstukken in natuurlijke tinten draagt. De herfstkleuren die dit najaar een trend zijn, zijn mosterdgeel, donkergroen, bruin, olijfgroen, rood, roest en okergeel.

 

Trend 3: (Kunst)leer

Ga je voor chique en een beetje stoer? Dan mag leer niet ontbreken! Kies in plaats van gewoon leer voor kunstleer. Kunstleer is, naast dat het diervriendelijker is dan echt leer, ook nog eens beter schoon te houden en gemakkelijker in onderhoud.

Denk bij kunstleren items tijdens je zwangerschap bijvoorbeeld aan een kunstleren jack of een kunstleren broek. Het is dit najaar niet alleen hot om als zwangere zwarte leren items te dragen, ook rode, groene, blauwe of witte kunstleren items zijn dit najaar een trend.

 

Trend 4: Breisels

Een heerlijke en warme trend dit najaar zijn breisels. De warme vesten en truien zijn heerlijk om je lekker in te wikkelen om vervolgens op de bank je favoriete serie te bingen. Met deze trending breisels zit je dit najaar de negen maanden lekker warm uit.

 

Trend 5: Lichte tinten

Tijdens je zwangerschap doen de zwarte kledingstukken het altijd goed, maar dit najaar zijn  lichte tinten juist helemaal hot. Als je verschillende soorten wit combineert, creëer je een stijlvolle en chique look tijdens je zwangerschap.

 

Trend 6: Knalkleuren

Naast de lichte en natuurlijke tinten zien we dit najaar ook de knalkleuren terugkomen. Dit najaar zijn de felle en contrasterende kleuren helemaal in tijdens de zwangerschap. Door knalkleuren toe te voegen aan je outfit tijdens je zwangerschap zorg je ervoor dat je buik extra opvalt. Denk bij knalkleuren aan roze, oranje, groen, rood, geel en blauw.

 

Lees ook: