De Negenmaandenbeurs is het platform om ruim 55.000 zwangere vrouwen en jonge ouders te ontmoeten. Van 22 t/m 26 februari 2017 vindt voor de 32e keer het grootste evenement op het gebied van zwanger zijn, baby’s en jonge ouders plaats in RAI Amsterdam. Het is een ijzersterk podium voor uw productdemonstraties, verkoop en de kans om te kijken hoe uw (nieuwe) product wordt ontvangen door het publiek.

Top 3 redenen voor deelname aan de Negenmaandenbeurs

Directe verkoop

Realiseer uw verkoopdoelstellingen op de Negenmaandenbeurs. Afgelopen editie deed maar liefst 82% van de bezoekers een aankoop met een gemiddelde besteding van €139.

Marketing

Deelnemen aan de Negenmaandenbeurs geeft u de mogelijkheid om met duizenden klanten in contact te komen. Wat brengt uw klant naar uw stand, waarom kopen zij uw producten en wat vinden zij er van? Ga in gesprek met de bezoeker en profiteer, ook nog nadat de beurs voorbij is, van deze waardevolle informatie.

Naamsbekendheid

Laat ruim 55.000 bezoekers kennismaken met uw merk en uw (nieuwste) producten. Eén van de belangrijkste bezoekredenen is de oriëntatie op nieuwe producten en diensten. Bezoekers komen om informatie te verzamelen, te proberen en ervaringen en inspiratie op te doen. Deelnemen aan de Negenmaandenbeurs is uw kans om uw product in de spotlights te zetten.

Exposanten aan het woord over hun deelname

Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs 2016 (bezoekers)

Negenmaandenbeurs Feiten en Cijfers 2016

Vraag alle feiten & cijfers van Negenmaandenbeurs 2016 aan »

Paviljoens

De Negenmaandenbeurs vindt plaats in hal 8 en 11 van RAI Amsterdam. Naast reguliere deelname in 1 van deze 2 hallen met eigen standbouw of uniforme bouw, kunt u ook kiezen voor deelname op/in één van de volgende pleinen of paviljoens.

Puur Baby Plaza - UITVERKOCHT

Puur Baby Plaza in hal 8 biedt producten en informatie voor bezoekers over hoe zij hun kind gezond, veilig en ‘groen’ kunnen laten opgroeien. Deelname is mogelijk vanaf 9 m2. Beperkt aantal plaatsen en afmetingen beschikbaar!

LET OP:

Uitverkocht: het is niet meer mogelijk een stand in het Puur Baby Plaza af te nemen.

Nieuw: Peuter Plein

45% van de Negenmaandenbeurs bezoeker heeft kinderen ouder dan 1 jaar. Het nieuwe Peuter Plein in hal 11 is er daarom voor kinderen in de leeftijdscategorie 1 t/m 4 jaar. Denk aan aanbieders van speelgoed, kleding, boeken, etc. Deelname is mogelijk vanaf 9 m2.

Modeshow

Een walk met uw nieuwe kinderwagen of uw nieuwste positiemode? Dat kan en de organisatie wordt u volledig uit handen genomen. De modeshow van 25 min. vindt 4 keer per dag plaats op het hoofdpodium in hal 11. Eén walk duurt ca. 2 minuten en is met maximaal 4 modellen (meerdere modellen bespreekbaar tegen betaling). U kunt één of meerdere walks afnemen.

Mama Masterclasses

Geef een workshop of Mama Masterclass! Informeer (aanstaande) ouders in een half uur over uw product/onderwerp. De Mama Masterclasses vinden plaats op het Baby Innovatie Plein in hal 8.

Deskundigen Plein

(Aanstaande) ouders zijn hongerig naar advies, ondersteuning en informatie. Informeer hen op dit plein over voeding, verzorging, gezondheid, bevallen, verloskundigen/kraamzorg, financieel, opvoeding en veiligheid, etc.

Geboortekaartjes Straat - UITVERKOCHT

In de Geboortekaartjes Straat in hal 8 kunt u samen met andere aanbieders uw geboortekaartjes/website presenteren. Deelname is incl. standbouw die u naar eigen wens inricht en is mogelijk vanaf 4 m2. Beperkt aantal plaatsen en afmetingen beschikbaar!

LET OP:

Uitverkocht: het is niet meer mogelijk een stand in de Geboortekaartjes Straat af te nemen.

Baby Shopping Plaza

Het Baby Shopping Plaza in hal 11 is bedoeld voor kleine (startende) ondernemers met leuke handzame producten voor moeder en kind die uitgestald kunnen worden op een kraam.

Vernieuwd: Webshop Straat - UITVERKOCHT

De Webshop Straat bevindt zich in hal 11 aan de doorgang naar hal 8 waar alle bezoekers langskomen. Promoot er uw webshop en verkoop er direct uw producten. Deelname is mogelijk vanaf 6 m2.

LET OP:

Uitverkocht: het is niet meer mogelijk een stand in de Webshop Straat af te nemen.

Zorg dat uw merk opvalt

Hoe zorgt u ervoor dat uw stand opvalt tussen de aantalexh andere exposanten? Wij kunnen u vóór, tijdens en na de beurs helpen om u met uw merk te onderscheiden, producten te lanceren met effect en leads en branding te genereren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.


Promotionele mogelijkheden »

TARIEVEN

Vanaf

Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u de volgende informatie direct per e-mail:

 • Feiten & Cijfers 2016
 • Prijzen Uniforme standbouw
 • Prijzen Baby Shoppingplaza
 • Prijzen Mode en Productenshow
 • Prijzen Geboortekaartjes Straat
 • Prijzen Mama Masterclasses
 • Prijzen participatie beurstas
 • Informatie Deskundigen Plein
 • Informatie Peuter Plein
 • Informatie Puur Baby Plaza
 • Baby innovation award verkiezing

Deelname aan een beurs is een hele investering in tijd en geld, en voor veel exposanten is het geen dagelijkse kost. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en staan voor u klaar om u te helpen.

Dieuxdonnée Denneman

Dieuxdonnée Denneman

Sr. Salesmanager

d.denneman@rai.nl

020 549 22 02

EXPOSANTEN OVER Negenmaandenbeurs

Gezellige en vrolijke beurs. Mooie gelegenheid om de doelgroep 'first moms' persoonlijk te bereiken!

Billy & Lilly

De RAI heeft ook dit jaar weer een zeer professionele en succesvolle Negenmaandenbeurs neergezet. Wij zijn als exposant zeer tevreden, maar vooral de bezoekers lieten weten het weer een zeer geslaagd dagje uit te vinden met voor elk wat wils op zwanger- en babygebied. Mede door de goede organisatie en voorbereidingen kan dit evenement tot een succesvolle Negenmaandenbeurs worden bestempeld! Voor ons als Prénatal blijft dit een belangrijke én leuke manier om in touch te komen met onze primaire doelgroep.

Nadine van Doorn, Prénatal Moeder & Kind BV

De Negenmaandenbeurs is hét podium voor een merk om zich te presenteren aan het publiek.

Petit & Jolie