De Negenmaandenbeurs is het platform om ruim 50.000 zwangere vrouwen en jonge ouders te ontmoeten. Van 21 t/m 25 februari 2018 vindt voor de 33e keer het grootste evenement op het gebied van zwanger zijn, baby’s en jonge ouders plaats in RAI Amsterdam. Het is een ijzersterk podium voor uw productdemonstraties, verkoop en de kans om te kijken hoe uw (nieuwe) product wordt ontvangen door het publiek.

Top 3 redenen voor deelname aan de Negenmaandenbeurs

Directe verkoop

Realiseer uw verkoopdoelstellingen op de Negenmaandenbeurs. Afgelopen editie deed maar liefst 82% van de bezoekers een aankoop met een gemiddelde besteding van € 169,-.

Marketing

Deelnemen aan de Negenmaandenbeurs geeft u de mogelijkheid om met duizenden klanten in contact te komen. Wat brengt uw klant naar uw stand, waarom kopen zij uw producten en wat vinden zij er van? Ga in gesprek met de bezoeker en profiteer, ook nog nadat de beurs voorbij is, van deze waardevolle informatie.

Naamsbekendheid

Laat ruim 50.000 bezoekers kennismaken met uw merk en uw (nieuwste) producten. Eén van de belangrijkste bezoekredenen is de oriëntatie op nieuwe producten en diensten. Bezoekers komen om informatie te verzamelen, te proberen en ervaringen en inspiratie op te doen. Deelnemen aan de Negenmaandenbeurs is uw kans om uw product in de spotlights te zetten.

Exposanten aan het woord over hun deelname

Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs 2016 (bezoekers)

Negenmaandenbeurs Feiten en Cijfers 2016

Vraag alle feiten & cijfers van Negenmaandenbeurs 2016 aan »

Zorg dat uw merk opvalt

Hoe zorgt u ervoor dat uw stand opvalt tussen de aantalexh andere exposanten? Wij kunnen u vóór, tijdens en na de beurs helpen om u met uw merk te onderscheiden, producten te lanceren met effect en leads en branding te genereren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.


Promotionele mogelijkheden »

TARIEVEN

Tot 1 juni 2017 vroegboektarief

Vanaf 1 juni 2017 regulier tarief

Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u de volgende informatie direct per e-mail:

  • Feiten & Cijfers 2016

Deelname aan een beurs is een hele investering in tijd en geld, en voor veel exposanten is het geen dagelijkse kost. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en staan voor u klaar om u te helpen.

Dieuxdonnée Denneman

Dieuxdonnée Denneman

Sr. Salesmanager

d.denneman@rai.nl

020 549 22 02

EXPOSANTEN OVER Negenmaandenbeurs

Gezellige en vrolijke beurs. Mooie gelegenheid om de doelgroep 'first moms' persoonlijk te bereiken!

Billy & Lilly

De RAI heeft ook dit jaar weer een zeer professionele en succesvolle Negenmaandenbeurs neergezet. Wij zijn als exposant zeer tevreden, maar vooral de bezoekers lieten weten het weer een zeer geslaagd dagje uit te vinden met voor elk wat wils op zwanger- en babygebied. Mede door de goede organisatie en voorbereidingen kan dit evenement tot een succesvolle Negenmaandenbeurs worden bestempeld! Voor ons als Prénatal blijft dit een belangrijke én leuke manier om in touch te komen met onze primaire doelgroep.

Nadine van Doorn, Prénatal Moeder & Kind BV

De Negenmaandenbeurs is hét podium voor een merk om zich te presenteren aan het publiek.

Petit & Jolie