Navigate Up
Sign In

De Negenmaandenbeurs is hét platform om zo'n 45.000 a 50.000 zwangere vrouwen of jonge ouders te ontmoeten. Van 25 februari t/m 1 maart 2015 vond in Amsterdam RAI voor de 30ste keer de Negenmaandenbeurs plaats. Dit grootste consumentenevenement van Nederland op het gebied van zwanger zijn, baby’s en jonge ouders biedt u vele mogelijkheden om in contact te komen met deze unieke doelgroep. Volgend jaar vindt de Negenmaandenbeurs plaats van 24 t/m 28 februari 2016.

Open het digitale magazine in een nieuw scherm »

Tarieven Negenmaandenbeurs 2016

Inschrijfgeld € 495,-
Vroegboektarief tot 1 juni 2015: € 149,- p/m2 (excl. BTW en standbouw)
Regulier tarief: € 169,- p/m2 (excl. BTW en standbouw)
Webshop paviljoen: € 125,- (excl. BTW en standbouw)
Uniforme standbouw € 81,- p/m2

Direct inschrijven voor editie 2016


Participatie en exposuremogelijkheden

De Negenmaandenbeurs biedt u diverse mogelijkheden om in contact te komen met uw doelgroep

  • Eigen stand of uniforme standbouw
  • Participatie in één van de evenementen
  • Adverteren in de Negenmaandenbeurs nieuwsbrief (40.000 abonnees) of op onze website
  • Sponsormogelijkheden zoals de tassenbewaarplaats, verschoningsruimte, zitgelegenheden en de Negenmaandenbeurs Beurstas
  • Adverteren in de officiële beursgids van Wij Special Media

Uw promotie: onze expertise

Graag helpen wij u met het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen en het communiceren van beursaanbiedingen. Vergroot het rendement van uw budget met ondersteunende exposure, zowel tijdens de beurs als voorafgaand aan de beurs.

Lees meer over de mogelijkheden »


Contact
Voor informatie over promotionele mogelijkheden op de Negenmaandenbeurs kunt u contact opnemen met:
Nathalie Melchers, Sales Manager Media Solutions,
T 020-549 3220, E n.melchers@rai.nl


Gratis publiciteit

We helpen u graag met uw perstraject.

De Negenmaandenbeurs krijgt veel aandacht in de media. In 2014 genereerde de beurs alleen al in print bijna 400.000 euro aan gratis publiciteit. Maak daar als exposant gebruik van door ons te informeren over uw nieuwe diensten, producten, verpakkingen, services, initiatieven en concepten. Aandacht voorafgaand aan de beurs kan namelijk extra bezoek naar uw stand genereren. We ondersteunen u er graag bij en bieden verschillende mogelijkheden:

1. Overzicht nieuwe producten en diensten
Informeer ons over uw nieuwe dienst, product, verpakking, service, initiatief of concept. Vertel ons welke standactiviteit u heeft tijdens de beurs. Heeft u een BN-er of artiest op uw stand? Laat het ons weten. Twijfelt u of iets extra publiciteit kan opleveren? Vertel het ons, we adviseren u graag.

Wat gebeurt er met uw informatie? Journalisten ontvangen van te voren de persmap met een overzicht van alle nieuwe diensten, producten, verpakkingen, services, initiatieven en concepten op de beursvloer. Daar hoort die van u natuurlijk bij. Met het digitale noviteitenformulier kunt u deze opgeven.

2. Persmap
Het noviteitenoverzicht geeft beknopte informatie. Eenmaal geïnteresseerd hebben journalisten vaak behoefte aan aanvullende informatie. Een eigen persmap is dan een uitkomst. Wij kunnen ze voor u uitdelen in de perskamer tijdens de beurs.
Uw persmap kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Een heldere beschrijving van het nieuws in de vorm van een of meerdere persberichten. Een korte samenvatting op maximaal 1 pagina A4 vergroot de kans op publiciteit.
  • Duidelijke kleurenfoto’s van de noviteiten (op USB stick of een print met verwijzing naar de website waar deze afbeeldingen in hoge resolutie beschikbaar zijn).
  • Beknopte informatie over uw bedrijf incl. adresgegevens, website, standnummer en de naam en contactgegevens van de woordvoerder voor en tijdens de beurs.

Zorg ervoor dat uw persdocumentatie compact, overzichtelijk en hanteerbaar is.

Contact
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Inés Verhallen, Communicatie & PR Manager,
T 020 549 22 08, E i.verhallen@rai.nl


Feiten & Cijfers 2014

Benieuwd hoe exposanten de vorige Negenmaandenbeurs-editie hebben ervaren en wie u kunt verwachten op de beurs? Bekijk dan hier de feiten & cijfers


Contact

Nicole Tuitert (Beursmanager) T 020 549 22 24
Dieuxdonnée Denneman (Sales Manager) T 020 549 22 02
Aleid Bisschop (Coördinator Operations) T 020 549 22 19
Inès Verhallen (Communicatie & PR) T 020 549 22 08
Nynke de Ruiter (Sponsormanager) T 06 54 37 19 46